Banii se se schimba in fiecare an, depinde unde locuiesti.Nu am facut misto, pur si simplu asa am scris, csf, data viitoare am sa scriu suma in euro sa nu se mai faca confuzie.
Daca te gandesti bine 5 ani nu este o perioada prea mare de timp . Oricum si Romania o sa treaca la euro deci daca e sa raportez suma unui tehnician CAD in euro(300-400 €)nu cred ca este mare crima. Oricum salariul asta este extrem de mic.Deabia mi-ar ajunge sa platesc chiria.
Ok o sa tin cont de sfatul tau intelept.Se pare ca am ramas in trecut 300 de ani, numai ce m-am trezit si ce noroc pe mine ca esti aici sa imi explici marile schimbari, si ce trebuie sa fac, mai exact unde sa ma orientez .
Bine ca faci scandal ca lumea foloseste ROL in loc de RON si nici macar nu ai habar ca denominarea s-a facut acum 12 ani nu acu 5 ani. Penibil rau de tot
Deci experienta nu am, adica nu am mai lucrat in domeniu, decat in liceu si pentru diploma de atestat, ma pricep cat de cat. Sunt din Braila si vad ca aici nu sunt absolut deloc locuri de munca in acest domeniu.
anonim_4396 întreabă:
john_1227 întreabă: