| emil31231 a întrebat:

Ca sa trec direct la subiect am o mare problema cu instalarea widowsului mai exact xp sp3 lam mai instalat de nenumarate ori pe la prieteni si totul mergea perfect insa la mine cand incerc nu vrea nici de-al naiba sa mearga am setat in bios butarea de pe sidiu si dupa hardul am lasat doar sidiul sa buteze toate posibilitatile leam incercat si nimic imi abare ecran negru cu o dunga alba care palpaie si nuvrea sa citeasca deloc iar daca il las doar cu dvd-ul sa buteze sta vro 5 minute si imi spune " Reboot and select proper device or Insert boot Media in selected Boot device and press a key" am mare nevoie de ajutor pana acum nu am gasit nici un raspuns pe nici un site. Biosul este 1985-2009 v02.67

3 răspunsuri:
| CLCQ a răspuns:

Nu are legatura cu BIOS-ul. Cel mai probabil cd/dvd-ul tau are ceva zgarieturi sau unitatea ta optica a imbatranit. Incearca l aun prieten sa-ti fac un stick boot cu kit-ul de win pe el.

| emil31231 explică (pentru CLCQ):

Unitatea o am de 4 ani iar DVD-ul nu este zgariat plus ca l-am mai instalat pe acest calculator acum vreo 6 luni si totul a mers perfect doar ca acum nu imi pot da seama ce anume are si de la ce este problema.

| emil31231 explică (pentru CLCQ):

Unitatea o am de 4 ani iar sidiul nu este zgariat plus ca l-am mai instalat pe acest calculator acum vreo 6 luni si totul a mers perfect doar ca acum nu imi pot da seama ce anume are si de la ce este problema