anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Calculatorul consuma mult curent? confused

Răspuns Câştigător
| alynr1972 a răspuns:

Http://www.thermaltake.outervision.com/ Aici poti face calcul alegand componetele care le detii. Iti poti face o idee. Sau cauti pe google componentele principale ale computerului si aflii cat consuma. Exemplu : Procesorul Intel Pentium Dual Core 2140 1. 6 Ghz consuma 65 W

12 răspunsuri:
| Spawny24 a răspuns:

Unitatea in site, din cate stiu eu nu.

| oNiXx a răspuns:

Hmm...pai avand in vedere ca toata vacanta am stat la calculator si factura la curent a venit de peste 2 milioane...big grin gandeste-te si utongue

| BlueByte a răspuns:

Depinde de conmponente.De exemplu daca ai o sursa de 400w si il lasi sa mearga toata ziua, fa si tu un calcul:0. 4KW*24h=9.6kwh.Cred ca este corect...

| Fallen1Angel a răspuns:

Depinde ce componente ai, dar in general da consuma destul curent.

| Mariiia a răspuns:

Da .

| mad0i21 a răspuns:

Da

| Akid a răspuns:

Din cate am auzit eu nu consuma multwinking

| DeyCj a răspuns:

Consumă dar nu cine ştie cât de mult.Acuma depinde de cât de mult îl foloseşti. în media al meu consumă cât un bec de 200W, asta când nu folosesc CD romul.Deci este relativ.

| JuLien a răspuns:

Nu foarte mult...cand l-am tinut non-stop au venit pe factura doar vreo 5 mil in plus fata de cand statea inchiswinking.

| virusake a răspuns:

Nu e valabila chestia cu sursa.
O sursa distribuie atata energie cat are calculatorul nevoie, nu cat este capacitate ei. => deci nu exista nicio diferenta intre 300 W dati de o sursa de 300 sau una de 700. tongue

Cat despre consum.
Depinde mult de componente.
In load, al meu ia cam 350 W, iar in multimedia in jur de 200 W, ceea ce nu inseamna prea mult. tongue

@OniXx - Lasa-ne cu textele astea. Nici un server ce functioneaza non stop nu consuma curent de 200 de lei. :-J

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Toate aceste calcule sint absolut gresite. Calculator inseamna si monitor si boxe dar mai ales inseamna ce tip de calculator si ce aplicatii rulati.
Daca vreti sa aflati consumul real ( si sa va speriati ) folositi o priza cu contor de energie ( nu este scumpa ) si veti vedea instant cit consuma ansamblul descris mai sus. ( adolf )

| redflower a răspuns:

Consuma cat trei becuri

Întrebări similare