Nu stiu cat de sigura e metoda gasita de tine pe net.
Eu recomand altceva :
- 1 - instaleaza Avast Free sau Kaspersky free si fa o scanare antivirus completa ( eu am Avast free).
- 2 - descarca de pe site- ul oficial Norton Power Eraser si fa o scanare tot sistemul. E un utilitar antivirus, nu se instaleaza, il descarci, il rulezi si la final il stergi de pe desktop fara sa lase urme in sistem.
- 3 - instaleaza celebrul CCleaner free pentru a face curatenie in PC.
- 4 - pentru o curatare avansata descarca si instaleaza de pe www.glarysoft.com utilitarul Glary Utilities free. Cu el cureti registrii, optimizezi sistemul, defragmentezi discul, elimini fisierele goale si cele inutile + multe altele.
Daca faci toate astea PC - ul tau se va misca mult mai bine. Sigur ai un virus si o groaza de fisiere iuntile care trebuiesc eliminate.
Succes.
:)
Salut!
Nu incerca metoda aceasta, o sa iti iei o mare teapa. Comanda aceea sterge Windowsul complet, in niciun caz nu o sa mearga mai bine.
Ce trebuie sa faci ca sa iti mearga mai bine?
Cea mai simpla metoda ( care dureaza cel mai putin) este reinstalarea Windowsului.
Daca nu vrei sa reinstalezi sistemul de operare poti incerca sa instalezi Malwarebytes ( demo ) si sa rulezi o scanare anti-malware ( Avast e aproape inutil in cazul devirusarilor dar e foarte bun ca metoda de prevenire ). Ruleaza o defragmentare de disk, eventual instaleaza CCleaner.
O sa mearga mult mai bine, garantat!
PS: Singura comanda din CMD care poate face sistemul sa mearga mai bine este sfc /scannow, dar in cazul tau este irelevanta.
Ar fi foarte util daca ne-ai raspunde la urmatoarele intrebari :
- Cand a fost ultima data cand ai reinstalat windows-ul?
- Ce antivirus folosesti?
- Ce procesor si cata memorie RAM folosesti?
- Ce temperatura are procesorul?
- Care este viteza internetului ( poate cauza problemele legate de vizionarea videoclipurilor )?
- Cand a inceput sa mearga asa greu? A fost instalat ceva program/joc in perioada aceea?
Multumesc!