| Alexandru0007 a întrebat:

Calculatorul meu mergea foarte greu. Nu stiu pe unde citisem eu si i-am dat in C "compress disk to save space" si acum totul apare foarte mare pe ecran, nepixelat si grafica vga. Cum fac sa revin la setarile normale?

Răspuns Câştigător
| VladyXR a răspuns:

Descarca anti-malware bytes, scanezi omori restart!

3 răspunsuri:
| VladyXR a răspuns:

Ai facut tu altceva,compress disk to save space,e altceva, si nu dauneaza, asta inseamna sa-ti salveze spatiu, cand va fi plin, zi ce ai facut mai exact infara de asta.

| Alexandru0007 explică (pentru VladyXR):

Am mai sters din windows niste foldere ale unor programe care nu se mai stergeau, gen antivirusi mai vechi sau si am mai dat cu cc cleaner. la recycle bin cand am vrut sa sterg imi arata la un moment dat ''delete windows?'' placa asta ATI nu imi mai merge, nu pot modifica rezolutia..nu am vrut decat sa mai eliberez din windows chestii, am sters windows game si msn, din astea de mai erau pe acolo, dar nu cred ca lucruri de baza, de care aveam nevoie. daca poti sa ma ajuti sa revin la setarile normale, ti-as fi recunoscator.acum am deselectat aia cu compress disk in c si am iar spatiul liber de la inceput

| Alexandru0007 explică (pentru VladyXR):

Am instalat iar driverul catalyst ala si acum si-a revenit cu grafica. am un virus cred care dezinstaleaza programe si le raman doar iconitele, habar nu am..nu reusesc sa scap de el, daca intru pe orice site cu antivirusi imi aparata ca nu pot accesa paginile.

| VladyXR a răspuns (pentru Alexandru0007):

Descarca anti-malware bytes, scanezi omori restart!