| mamaieee a întrebat:

Calculatorul meu se misca in reluare, dar nu tot timpul. Ar trebuii sa reinstalez Windows-ul?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Instaleaza TuneUp 2010 (link download : http://e-softuri.blogz.ro/......b1-p15.htm )si scaneaza registrii, apoi scaneaza cu un antivirus tot hdd-ul (recomand nod32 (link download : http://e-softuri.blogz.ro/......b1-p14.htm ) si daca nici asa nu merge reinstaleaza windowsul...
daca la fel va face si dupa instalarea windowsului curata unitatea de praf si verifica Ramii daca mai sunt in stare functionabila...
Sper sa-ti fie de folos raspunsul meu...
Fundita?

16 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

Pot fi diferite cauze, virusat pierdere de registrii chiar si ca ventilatorul de la procesor a luat cam mult praf si a inceput sa creasca temperatura de procesare ...pentru a confirma temeratura de la procesor apesi del sau f1 si dai la health trebuie sa iti indice o temp sub 70 de grade ca sa nu aibe tenduinta de a merge sacadat

| adriangabor92 a răspuns:

Incearca sa instalezi windows vista sau windows 7, poate nu ti-l recunoaste calculatorul

| darrio2007 a răspuns:

Da.Ai virusi.

| cornel a răspuns:

Da happy

pentru ca are virusi

| Aiicha a răspuns:

Da-i o scanare totala a calculatorului cu ajutorul antivirusului si va merge mai usor.

| Ralluxd a răspuns:

Da, pot fi 2 motive: 1.virusii care iti invadeaza computerul, si asta daca nu ai un antivirus, sau unul f bun
2. spatiul[la mine s-a intamplat], daca nu mai ai spatiu in C ti se poate bloca...etc.Asa ca daca instalezi windows-ul ai grija de cat faci C-ulwinking

| Drauzy a răspuns:

Nu e neaparat din cauza virusilor.
depinde mult de cati ram-i are pc-ul> unele sisteme de protectie ale pc-urilor (in timp ce scaneaza) + winamp + o pagina web deschisa iti mananca foarte mult din resursele ram.
In momentul de fata daca ai virusi si ai incercat sa instalezi un sistem de protectie te asigur ca nu va functiona niciodata la parametri optimi. Da o scanare completa a calculatorului si atunci vei stii cu siguranta ce ai de facut.
Recomand reinstalarea windows-ului o data la 3-4 luni pentru persoanele care au o activitate intensa pe internet big grin
bafta happy

| primaru a răspuns:

Da dar ar putea fii si din placa video sau din draivarele acesteia

| Daiana_1431 a răspuns:

Niste rami ar fi buni. Mie acum mi se misca in reluare deoarece am scos unii dintre ei. Inainte imi mergea perfect, nu trebuie neaparat sa iti reinstalezi windows'ul

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Instaleaza TuneUp Utilities impreuna cu un antivirus.happy

| shakira a răspuns:

Da...ar cam fi kazullllnu ma prea prikep la kalkulatoare insa imi dau sema ca trebuie reinstalat...

| antivirus333 a răspuns:

Nu trebuie reinstalat...am si eu aceeasi problema, si eu am reinstalat windowsul si tot asa merge... ori e de la placa video ori de la rami.credema daca ai peste un gb ram ia-ti windows vista, nu o sa mai ai probleme

| antivirus333 a răspuns:

Nu trebuie sa reinstalezi windows-ul o sa mearga la fel...ar fi mai folositor sa dai mai multe detalii despre sistemul tau.

| alexandru9090 a răspuns:

Am patit si eu la fel, am reinstalat am schimbat tot degeaba in final am schimbat bateria de la placa si merge acum

| john18john a răspuns:

Salut...de ce imi merg in reluare la videoclipurile de pe youtube?