| h3ttt a întrebat:

Calculatorul nu-mi recunoaste hdd ul sad ce pot face?

mi-am cumparat un HDD Samsung 640GB SATA2 16MB HD642JJ
l-am pus pe un calcultor la servici.merge perfect
am venit acasa cu el .nu il recunoaste calculatorul ( am o placa de baza Asrock K7VT4A PRO )
de mentionat ca mai am un hdd samsung 250 gb sata 2 care mil recunoaste perfect
ce pot face?
mam uitat la versiunile mai noi de bios aparute. dar nu sunt specificate modificari pe partea cu sata sau hdd sau ceva.

7 răspunsuri:
| andreutz a răspuns:

Fa un test...scoate-ti hardul tau, cel de 250.si pune-l pe cel nou...si vezi doar asa daca il vede din bios... daca da, inseamna ca este o incompatibilitate intre...

assiris
| assiris a răspuns:

Daca iti recunoaste deja un SATA2, trebuie sa-l recunoasca si pe acesta, vezi sa nu aiba niste swichuri care trebuiesc pozitionate intr-un anumit fel. Incearca sa-l pui in locul celuilalt sa vezi daca il recunoaste. Toata chestia este de la pozitionare/setari din BIOS/setari HDD.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut si eu am aceeasi placa de baza Asrock K7VT4A Pro si am incercat sa conectez un hdd sata 2 Western Digital de 250.Si nu pot sa fac sa il recunoasca biosul. Jumperul pentru limitarea la sata 1 e pus bine.Am facut update la bios, degeaba.Am scos celelalte unitati(dvdrw cdrw si hdd pe ata) si tot degeaba. Ce as putea sa mai fac sa mi`l recunoasca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A

| avalon a răspuns:

E hdd extern? detalii.

| andxxxx a răspuns:

Iti trebuie niste drivere ...si sunt cam greu de gasit

| Brebu_Mihai_1979 a răspuns:

Am probleme cu un hardisk nou l-am cumparat acum 2 luni si acum de cateva zile mi s-a oprit in timp ce mergea ce pot face? s-a stricat de tot sau?