Nu dai detalii complete.Din ce vad procesorul este pe socket 775, socket mort.Nu stiu care ar fi valoarea lui ca nu mai gasesc nicaieri un astfel de procesor.Memoria RAM este DDR 2 SAU DDR 3? Daca este DDR3 una noua este 100 lei, daca este DDR 2 ar fi vreo 250 lei(daca ar fi noua). Placa video GT430 nu gasesc pe 256 doar pe 128. Dar sa spunem ca a ta ar fi pe 256, pe placa mea nVidia Geforce 9800 GT 1 GB 256 bit am dat in urma cu un an si jumatate 350 lei, deci a ta daca ar fi noua cam la fel.Nu stiu ce hard disk ai. Daca vrei un pret asa pe bajbaite :
carcasa=50lei
sursa=50lei
placa de baza=50lei
procesor=50-100lei
memorie=50lei
placa video=150 lei
hard disk=50-100lei(nu stiu ce hard ai, un hard nou de 500 GB este 250lei)
dvd writer=30-50lei
Ce crezi?
Vrei sa cumperi sau este PC-ul tau si vrei sa-l dai?
Atunci de ce ai mai pus intrebarea aici? Vrei sa te cred ca ai o carcasa care valoreaza mai mult decat placa video, procesorul, placa de baza si memoria la un loc? Cred ca visezi, PC -ul tau este slab, credeai ca-ti va spune cineva cine stie ce suma iar eu te-am dezamagit. Poate gasesti un fraier sa-l dai.
NU NE CERTAM.Tu ai intrebat cat ar valora un astfel de PC.Scrii carcasa Asus rosie. Daca tu stii ca valoreaza 1500 lei cu ventilatoarele pe care spui ca le are de ce mai intrebi? Poate pe carcasa ai diamante si carcasa valoreaza milioane de euro de unde sa stiu eu? Eu am o carcasa alba. Poti tu sa stii cat valoreaza? Cine ar da 1500 lei pe o carcasa daca ar avea restul componentelor asa slabe. Daca ai avea acesti bani ti-ai cumpara placa de baza, procesor si RAM nu i-ai arunca pe o carcasa.
Dupa ce mi-am spus parerea puteai sa spui ca ai 4 SSD-uri de 600 GB(este 4000-5000lei unul).De ce n-ai spus la inceput?
NU NE CERTAM.