anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cam cate puncte valoreaza o "funda"? ca de o saptamana eu nu am acelasi punctaj chiar daca am luat 5 funde. funda

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

O fundita iti acorda 100 de puncte. Deocamdata acestea se contorizeaza dar nu primesti punctele. Orice punct muncit e si recompensat. Doar ca inca nu s-a facut actualizarea. Mai dureaza un pic.

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

100 puncte. Este o defectiune a programului, s-a spus ca va fi reparata in curand, toti am patit la fel. Cand va fi reparata o sa-ti fie adaugate punctele, nu se vor pierde.

| DiDi a răspuns:

O fundiţă are valoarea de 100 de puncte. Da, nu doar tu ai problema aceasta, cel care se ocupa de actualizare, am înţeles că este în concediu şi de aceea punctele nu se actualizează, rămânând la ultimul actualizat. Dar continuă să ajuţi, pentru ca punctele acestea nu sunt pierdute, de îndată ce se va rezolva problema, vei vedea o mărire incredibilă a punctelor, tocmai pentru că o perioadă nu s-au mai actualizat.

Spor în continuare!

| Live.Laugh.Love a răspuns:

Pay... o funda valoreaza cam 100 de puncte, dar acum este o problema cu serverul TPU si nu se mai acumuleaza niciun punct sad. so... noi speram ca se reparea si ne luam punctele inapoi. deci tu daca ai primit 5 funde ai acumulat 500 de puncte [pe langa punctele dinainte]. dar din pacate, punctele se nu se aduna mai asteapta putin pana la actualizare.
sper ca te-am ajutat succes!

| KellyGreen a răspuns:

Toti avem aceasta pb pentru ca s-a stricat robotelul TPU.

| jojobg a răspuns:

Este o defectiune la sistem si de aceea nu ti se mai numara punctele;]. dar cand il vor repara iti vor aparea punctele

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Terminati, ma, cu intrebarile astea! Am vazut intrebarea asta de peste 10 ori in ultimele 3 zile, pana la urma, voi chiar va uitati la punctajul ala nenorocit? Si pe urma veniti si deversati ipocrizii gen: ''eu sunt aici sa ajut''. Bravos!

Întrebări similare