| feefy a întrebat:

Cand am probleme cu chiuveta, folosesc peak out si se desfunda
acum insa masina d spalat nu mai da apa afara si ma gandesc ca ar putea fi infundata e ceva daca bag peak out in cuva si dau la spalare cu apa d 70 d grade?

3 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Daca te uiti pe ambalajul produsului "peak out" vei vedea ca acesta este hidroxid de sodiu( soda caustica)--- nu este indicat sa-l folosesti in masina de spalat automata caci este foarte coroziv. Orice masina de spalat automata are o sita pentru drenajul apei de evacuare--- curata acea sita. Daca nu este sita probabil este defecta pompa de evacuare( eu am patit-o!)

| carminaburana43 a răspuns:

Distrugi masina de spalat.Aici nu mai ai ce face trebuie sa chemi instalatorul, caci daca te joci il strici si mai tare si te costa si mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai spus ce fel de masina de spalat ai, este foarte important.
Cred ca in pompa de apa au ajuns obiecte precum monede, ori unele au filtru de apa la evacuare menit de protejeze pompa si poate sa fie infundat cu ate etc.
Poti sa-mi dai un PM cu marca exacta a masinii de spalat si daca nu cumva se aude un bazatit la incercarea de evacuare a apei apoi in functie de cum stau lucrurile gasim o rezolvare.