| mihalacher26 a întrebat:

Cand apas pe My Computer imi da eroarea Windows cannot access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permission to access the item la fel si cand apas pe Control Panel, Windows Explorer si etc.
Va rog din tot sufletul, postati repede o solutie deoarece mor de plictiseala, dau funda!

4 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Foarte simplu, ai virusi care ti-au luat drepturile! Folositi prostii de antivirusi ca avira, avast, avg, nod si altele...asta e! Dupa ce ca le folositi, mai umblati si pe toate site-urile posibile si imposibile...
Asta te mai salveaza: http://www.epasystems.ro/devirusare-kaspersky-rescue-disk/
Sau reinstalezi win!

| mihalacher26 explică (pentru K0sti):

Nu mai conteaza ma pricep cat de cat in calculator si m-am gandit sa active local administrator-ul si sa sterg user-ul initial si acum am control suprem asupra regatului meu happy

| FoundYouLover a răspuns:

Se mai intampla.E bine sa ai un antivirus functional, dar in cazul in care el nu-ti detecteaza vreun virus iar tu tot ramai cu problema asta, ai avea o solutie, cu conditia sa fii singurul care utilizeaza calculatorul: faci click pe my computer pe butonul din dreapta al mouse-ului si dai "Run as Administrator". Ar trebui sa mearga. Eu am avut un joc ce-mi dadea exact aceeasi eroare, dar cand faceam smecheria asta, de regula mergea.

| mihalacher26 explică (pentru FoundYouLover):

A si, am incercat si asta numai ca imi spunae acelasi lucru.