Întrebare recomandată | Anaaaaid a întrebat:

Cand bag aparatul de fotografiat [ Nikon coolpix l21] si vreau sa scot pozele prin Nikon transfer mi se incarca foarte putin o poza, si dupa imi zice "connection between the camera and the computer has been disconnected." dar eu am camera aprinsa si bagata in unitate. Ce sa fac ca sa imi meargaa? DAU FUNDAA!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. foloseste portul USB din spate, adica din cele care sunt direct pe placa de baza si nu in fata, unde nu merge perfect mereu.
2. daca nu merge nici asa, schimba cablul USB;
3. daca nu este nici de la cablu, scoate cardul si faci transferul printr-un card-reader pe calculator;
4. cu prima ocazie, daca mai ai garantie, mergi si explica-le problema si nu pleci pana nu o rezolva;
5. se presupune ca bateria este INCARCATA la maxim cand ai incercat toate astea, altfel este posibil ca din motive de siguranta aparatul sa nu inceaca nici un tranfer daca stie ca nu te mai tin bateriile!

5 răspunsuri:
| ilfenomeno18 a răspuns:

Mai misca de cablu ca nu face bine atingere acolo

| dogslover a răspuns:

Incearca sa folosesti o alta mufa. Pobabil cea pe acre o folosesti tu este mai veche si foarte folosita si a cedat. Mi s-a intamplat si mie asa, dar la mouse.

| PeaceLoveMusic a răspuns:

Pai incearca sa vezi daca la my computer nu iti apare aparatul(daca da)da copy-paste la poze si gata

| razboinicu2016 a răspuns:

Alta mufa sau daca reusesti sa bagi pe un card transferi de pe el

| Anaaaaid explică:

Am incercat si tot nu merge.