Antivirusul nu iti da voie... sau poate nu ai antivirus si deja ai virusul in calculator, iti recomand sa formatezi calculatorul cat de curand posibil si sa instalezi un antivirus bun , daca esti din constanta sau din zona da-mi un add la id : djcobra88 si te ajut eu cu formatatul o seara placuta sa ai
Nu sunt din Constanta, o sa incerc sa-l formatez multumesc mult pentru raspuns :*
Se poate sa fie o ''reclama'', care iti apare pentru ca ai intrat pe vreun site mai demult si ai dat click pe ea. incearca sa reinstalezi firefox-ul sau ce browser folosesti poate merge
Dragos1294 am reinstalat google chrome. degeaba. aceiasi problema si pe IE si Firefox.
Cel mai probabil e un virus malware sau spyware. daca nu vrei sa il mai formatezi pc-ul ia-ti de pe net malwarebytes e un antivirus (intra de al o prietena.)
Dar ce cauti tu cum ziceai reteta se deschide? poti viziona ce ai cautat? iar mediafishing asta si 95p se deschid singure sub forma de pagina pe langa ce ai deschis tu? daca este asa nu iti face probleme DEOCAMDATA ca ai virus. instaleaza un antivirus(recomand Norton) sau un anti spyware
Akka4 doar mediafishing se deschide singura pe langa ce deschid eu. cand caut o reteta sa zic asa sau orice pe google si dau sa intru imi apare 95p asta.
Incearca un anti spywar si iti va spune cu sigranta care este problema.
anonim_4396 întreabă:
YzuD întreabă: