anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Când cumperi un laptop/calculator cu win 7/8.1 preinstalat vine și cu driverele preinstalate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut! Este posibil sa vina cu toate driverele necesare. Daca vin in versiune mai veche, le poti da update. Pana la urma si daca nu vine cu driverele sunt usor de instalat. Sper ca te am ajutat!

| Arajab a răspuns (pentru anonim_4396):

Bun...deci daca cumpăr un calculator cu Windows 8.1 preinstalat o sa vina cu driverele de rețea și placa video preinstalate? dar versiuni mai vechi?

| anonim_4396 explică (pentru Arajab):

Foarte probabil sa fie instalate deja si de versiune, depinde cand s-a fabricat pc-ul dar in general vin aproape up to date.

9 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Orice calculator/laptop ar trebui să aibă un sistem de operare instalat și driverele esențiale care ar trebui actualizate.

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

La OS-urile alea cam da. Merita oricum un update la ele sau sa pui un Win10 pe curat. 7-le e cam terminat, nu mai are suport tehnic, 8.1 nu stiu nici el cat o mai duce.

| Arajab a răspuns (pentru CiupercuțulCrăcănat):

Am zis de 7 și 8.1 pentru că ele nu-și descarcă driverele automat tongue

| Sibiescu_Ionut_1993 a răspuns (pentru Arajab):

De windows 7 nu mai stiu nimic, dar 8.1 te asigur ca isi descarca singur driverele, la fel ca windows 10.

| IonutR1 a răspuns:

Fie ca instalezi tu Windows de la 0, fie ca e preinstalat, el are instalat oblicatoriu niste drivere, dar cel mai probabil acestea nu sunt updatate si este nevoie sa faci tu asta pentru cele mai importante.

| Arajab a răspuns (pentru IonutR1):

Deci...daca vine preinstalat o sa vina cu driverele de rețea și placa video?(la o versiune mai veche presupun), nu?