| edygman a întrebat:

Cand descarci cateva updateturi pentru Windows de pe Windows Update si le instalezi, acestea raman in calculator(ma refer la setup-uri)? Daca da, de unde le sterg?
Ultima oara cand am formatat calculatorul si am luat updateturile, acolo spunea ca au 100 si ceva de mega, dar in final m-am trezit cu cativa giga lipsa...

Răspuns Câştigător
| Liviucu a răspuns:

Imposibil sa ai update-uri de 100 Mb. Toate update-urile se pot observa intr-o lista bine definita in Control Panel si Add/Remove Programs, nu inainte de a nu uita sa bifezi sus "Show updates". Daca vrei sa le stergi, o poti face simpu: click pe uninstall pe fiecare. Data viitoare sa dai Off Updates atunci cand iti pui un OS nou. Eu unul recomand update-uri, dar pana sa iti ceara Genuine Verify. Insa, daca ai PC mai slabut, mai bine stai in banca ta. Succes!

3 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Dupa stergerea Windowsului nu mai raman acele updateuri numai daca nu le salvezi pe un CD. In general nu e bine sa faci updateuri daca nu ai un Windows cu licenta.

| florin1979 a răspuns:

Fa si tu o partitie mai mare pentru windowsuri, update-urile alea nu sunt degeaba, mai imbunatatesc sistemul de operare elimina buguri erori etc. updateurile se descarca in fisisere temporare iar dupa instalare acelea dispar. mai incearca sa eliberezi spatiu cu c cleaner. e foarte bun curata si registrul.

| jabiilord a răspuns:

Foloseste ccleaner: http://www.tutorialepc.ro/ccleaner-optimizare-sistem-de-operare.html
Te scapa de orice fel de fisier temporar de care windows ul nu mai are nevoie.