Un virus iti face asta. Ai un adware care iti deschide automat pagina lor. Poti rezolva aceasta problema astfel"
1.Descarci mai intai(neaparat depe internet explorer, deoarece broeserul este cum este) programul Adware cleaner. il instalezi si scanezi cu el. Apoi:
2. Descarci tot de pe explorer malwarebites antimalware si scanezi c el, de mai multe ori, pana iti da rezultat 0 la virusi.
Merci mult! Nu mai face asa ai cea mai mare funda :3
Merci si eu.Sunt patit si imi venea sa dau cu calc de pamant Am invatat si ti-am spus si tie.Acum oro de cate ori descarci vreun program sau ceva, sa fii atent ca dand next, next fara sa ne uitam, e ceva bifat la fiecare next acolo, cum ca setezi pagina lor ca homepage sau sa instalezi tolbar-uri.Alea sunt adware si daca se instaleaza iti deschide automat pagina aia, cateodata de vreo 5-6 ori. Deci atentie la descarcari si cand instalezi, debifezi patratelele alea cu tolbar-uri.O zi buna si ma bucur ca am fost de folos.
Si eu am patit la fel. Probabil din cauza unui virus. Iti recomand sa-ti reinstalezi windows-ul
Pai or fi reclame din astea care apar din cauza browserului daca ai folosi OPERA BROWSER nu ti se va mai intampla problema asta.
Lofot întreabă: