| ReignForest a întrebat:

Când deschid laptopul îmi apare cum că numărul de serie de la windows a expirat și când intru în setări îmi apare că windows este activat(am windows 11 pro).De ce?

10 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Iti apare pentru ca a expirat laughing deci iti si spune clar si tot intrebi. Daca este expirat,a expirat,probabil ai avut o perioada scurta. Daca e cumpara o licenta permanenta,asta e daca ai calculator cu wind,aia vor bani pentru soft,unia fac calculatorul,alti softul, deci trebuie sa pletsti pe fiecare in parte.

Apare cai activat pentru ca asa a fost cand l-ai instalat, sa activat, dar ai avut o perioada limitata, asa c a expirat, de aia iti vine acel mesaj.Treb sa cotizezi la aia laughing
Si pe mine ma bazie astia cu updatele lor mai mereu, doar ca la mine e totu free, Apple odata ce ai luat un device de la ei, tot timpul cit vei folosit acel device o sa fie moca updaturile la soft pentru acel device.

| gabicoo a răspuns:

Eu folosesc Windows neactivat de cinci ani! Primesc actualizări, sunt câteva restricții de personalizare și apare un anunț permanent cum că trebuie să activezi Windows-ul (m-am obișnuit să ignor anunțul)! Am și pachetul office neactivat și când deschid un document apare un anunț că trebuie activat!
Totul merge bine și fără activare!

| Crackman a răspuns:

Pai a expirat perioada de activare a lui, nu iti face probleme exista multe solutii pe net pentru restrictii sau alte probleme ce vor aparea

| NisipLaMare a răspuns:

Daca nu cumperi sau activezi o sa ajungi sa nu poti sa-l mai folosesti deloc pana la instalarea altui windows. Bafta

| cfrtobias a răspuns (pentru NisipLaMare):

Eu cred ca il poate folosi, doar o sa ii apara mereu mesajwinking

| NisipLaMare a răspuns (pentru cfrtobias):

Cand este expirat, exista un termen in zile calculat ca sa poti sa-l reinoiesti sau cumperi.Asta vina dupa un key care nu este definitiv, ei vad asta si de la ei vine : treaca mearga 21 de zile sau cat o fi, dar nu de lunga durata.

| anonim_4396 a răspuns (pentru NisipLaMare):

Flas! O sa il poata folosi fara nici o problema. Va primii actualizari, va functiona normal, sigurele lucruri diferite sunt un amarat de watermark pe care il poti ignora foarte usor si cateva limitatari la personalizare. Folosesc Windwows 10 neactivat de ani de zile pe laptop-ul principal si ruleaza fara nici o problema, cu toate ca am tot cumparat licente oem pentru alte device-uri.
Daca nu ma insel a facut si Linus Tech Tips un video pe tema asta.

Răspuns utilizator avertizat