Incearca sa apesi mouse dreapa pe una din barele care se vad si bifezi menu bar ca s-ar putea sa fie debifata si o sa-ti apara. Deci apesi sus mouse dreapta si o sa-ti apara o fereastra cu menu bar, navigation toolbar s.a.m.d. si apesi pe menu bar.
Si eu am aceeasi problema si nu stiu ce sa-i fac. Cine ma poate ajuta si pe mine?
Am incercat dar imi apare doar pentru cateva secunde (adica doar pana dau click pe altceva)
Merge doar pana dau iar click pe ceva.
Cum? stiu ca e o intrebare prosteasca dar nu ma prea pricep la calculatoare.
Il stergi.( intri in control panel si dai pe "ADD OR REMOVE" si cauti mozilla si dai pe butonul REMOVE)... si dupa ce se termina dezinstalarea. il instalezi din nou
Jos in bara apesi click dreapta apoi dai pe properties, vezi ca in fereastra care iti apare vei gasi ceva in genul: keep the taskbar on top of other windows si dai click, cam asta ar fi .
Buna! Am avut aceiasi problema si am rezolvat`o recent.Cauza acestei probleme este un virus:Troian-Win32 cu denumirea de Taskill.Ca sa scapi de el e nevoie de un antivirus bun eu am folosit Microsoft Security Essentials http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows/security-essentials-download descarci, instalezi, scanezi, detectezi stergi..atentie il STERGI nu il pui in carantica... dupa ce l-ai sters faci restart la PC si atit. Sper ca am ajutat Fundita?:)