| mrox91 a întrebat:

Cand deschid winamp-ul imi apare o eroare foarte enervanta. Placile sunt instalate bine (m-am uitat in Device Manager, am verificat fiecare device - nu apare niciun semul exclamarii, nimic.), insa apare aceasta eroare: "Windows - Drive nor ready: Exception Processing Message c00000a3 Parameters 75b6bf7c 4 75b6bf7c 75b6bf7c". Cum scap de ea? sad

Răspuns Câştigător
| LucianGabriel a răspuns:

Incearca sa reinstalezi winampul dar sa nu fie ultima versiune(ca mie mi-a facut urat vreo 3 zile si am bagat inapoi versiunea din inainte) dar daca patesti asa tot timpul si in alte playere(ar fi trebuit sa zici daca doar winampul face asa) intra aici din internet explorer http://www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=29 si ii dai de acolo lancer...

4 răspunsuri:
| sinblade27 a răspuns:

Simplu reinstaleaza driveru ai pierdut din codecurile audio

| Minks a răspuns:

Cu alte playere (windows media player, bsplayer, foobar2000) merge, sau la fel face? Daca merge inseamna ca winampul e problema, daca nu, inseamna ca are ceva placa audio.

| LucianGabriel a răspuns:

Simplu daca e doar winamp-ul reinstalezi dara sa nu fie versiunea, eu iti recomand sa dezinstalezi cu revo versiunea asta de acum ca sa stergi si din registru ce mai ramane si sa bagi versiunea 5. 572(care a fost inainte de asta noua, ca ti-am zis si la mine a facut urat) si dupa te asigur ca merge.

| mrox91 explică:

Doar winamp-ul face asa happy