Nu trebuie sa ai instalat nimic.Pur si simplu intri in meniul telefonului in "PANOU COMANDA"(asa scrie in meniul telefonului meu) apoi "CONECTARE" iar aici dai pe"ASIST. WLAN", apoi iti apare o lista cu toate retelele wireless disponibile.Din acea lista tu selectezi reteaua dorita iar apoi dai pe "incepe navigarea".La mine cel putin asa e.
Nu trebuie instalat nimic, doar telefonul sa aiba wireless si sa nu fie parola pe reteua wireless.
De ala vreau si eu sa-mi cumpar? eu bun? si cam cat costa?
Eu unul sunt multumit de acest telefon.Bateria tine fff mult, intre 8-10 zile in conditii de folosire medie, dar si daca l-ai folosi intens tot te-ar tine minim 5 zile cred.Telefonul ultima data l-am incarcat de Sf.Ion.Telefonul cel putin al meu are o mica problema,capacul din spate nu se inchide complet are un mic joc dar nu e cine stie ce deranj pentru ca am si o husa de silicon la el si trebuie sa fii chiar f atent ca sa vezi ca e o problema cu el.Dar cred ca toate sunt asa, am fost cu el la magazin de unde l-am luat mi-a desfacut alt telefon si avea aceeasi problema ca si al meu, deci cred ca asa sunt facute.In rest telefonul este SUPER eu unul ti-l recomand cu incredere daca vrei sa ti-l iei.Am testat si wi fi si merge bine pe el, tastatura este usor de folosit. Deci per total e un telefon de nota 8-10 depinde ce noroc ai cand il iei si cum il folosesti.Pretul fara abonament la vdf de unde l-am luat eu este in jur de 204 euro deci cam 8-900 de lei cred.Eu la abonament de 15 euro si cu pcte de loialitate l-am scos la 320 de lei
Telefonul trebuie sa aiba wireless. Trebuie sa stii parola de acces daca este o conexiune securizata.
Nu nu trebuie sa instalezi nimic...doar ca anumite telefoane se pot conecteaza la eirless nu toate...