Lasa l in priza. Toate socotelile astea cu 25, 80, 70% din baterie nu ajuta cu nimic in realitate. Poate prelungesc viata bateriei cu 10 zile...
Nu te "documenta", nu te agita, lasă "recomandările" și lasă-l permanent in priză, n-are nimic, incărcarea se oprește AUTOMAT!
E tot aia. Dar nu merită efortul depus ca să îl tot scoți, deci eu mai degrabă l-aș lăsa la încărcat.
Dacă te documentezi o sa vezi ca este recomandat sa încarci între 25-85 la suta
Din propria experienta pot spune ca daca il lasi mereu in priza, termini bateria mai repede. Asa am facut cu primul meu laptop pentru ca nu stiam. Asa ca recomandarea mea este sa il incarci pana la 80 la suta si sa nu il lasi sa se descarce sub 10.
Si stau asa cu el in priza chiar daca a ajuns la 80% nu? Deoarece il folosesc
Da, eu il folosesc cat timp e in priza si cand ajunge la 80 il scot din priza
Pai si dupa iar se descarca iar il bagi? Eu folosesc pana ajunge la un nivel mai scazut de baterie, il pun la incarcat si folosesc in continuare pana termin pe ziua aia ce am de terminat
.si asta doream sa stiu cum trebuie procedat
"il lasi mereu in priza, termini bateria mai repede. Asa am facut cu primul meu laptop"
primul laptop? așa o fi fost prin una-mie-nouă-sute-toamna!
Da bateria se strica mai repede daca stai mereu cu laptopul in priza. bateria e testata sa faca fata unui anumit numar de incarcari-descarcari si incarcarile complete o deterioreaza. majoritatea bateriilor rezista la 200-300 de cicluri de incarcare. de ce trebuie sa scrii chestii fara sens si sa te iei de mesajele altora, mai ales daca bati campii. scrie tu ce vrei si ce stii, si lasa-ne. iar cine pune intrebarea va lua in considerare raspunsul pe care il prefera
Si se descarca iar il bagi?
Din moment ce stau gen 10 ore pe zi. Cun se procedeaza?
`Dintrebare : te iei de mesajele altora~
da mami, mă iau că scrii tâmpenii și prostești lumea!
---------------------------------
~bateria e testata sa faca fata unui anumit numar de incarcari-descarcari~
bateria nu se mai incarcă și când e full, aparatul NU ia curent din baterie. Dar ce-ți spune eu ție astea că tu ești blocat pe laptopul tău din una-mie-nouă-sute-toamna