Pot fi mai multe: placa de retea defecta (una noua este 20-30 lei daca ai slot PCI), Windowsul defect sau driverele ne instalate. Numai cineva care vede te poate ajuta.
Cand instalezi Windowsul foloseste programul asta, imediat: http://www.ma-config.com/en
Apasa start the detection si-ti va cere sa instalezi un programel. Instaleaza-l si apasa din nou start the detection. Cand termina de cautat intra in My drivers. Acolo vei gasi cele mai noi drivere, downloadeaza-le si copiaza-le pe un CD.
Pana acum iti vedea cablul ca era conectat? Netul merge? Poate fi de la placa de retea integrata. gasesti una pe PCI si la 30-50 lei
Pe alte device-uri iti merge?
Da merge pe celalalt calculator si merge si pe asta mai demult, de atunci am reinstalat windows de 2 ori.
Deci s-a dus placa de retea, cumpara una separata, vezi tu, intreaba pe forumuri, sau cauta pe PC Garage, eMAG, gasesti usor si nu sunt extrem de scumpe!
Da se poate sa fie de la placa de retea sau ii poti da un restart dar daca ai reinstalat windowsul se poate sa nu fi instalat driverul pentru placa de baza. Daca nu merge nici asa incearca sa reinstalezi programul de internet si daca nici asa nu merge du-te de acolo de unde ai luat netu poate ti lau blocat de la ei.
bafta! funda?
Da! Sfatul meu este sa-i suni pe operatorii de cablu sa-ti spuna ce sa faci... asa am facut si eu si a mers!