| Crunchie a întrebat:

Cand incerc sa deschid orice joc, se face ecranul albastru si scrie ceva nu stiu ce pentru ca nu apuc sa citesc deoarece se restarteaza.
O poza cu informatii despre laptop:http://s9.postimg.org/986zoc78v/F_r_titlu.png
Va rog ajutati-ma si nu imi ziceti sa schimb windowsul, alta solutie vreau.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai un calculator prea slab pentru windows 7 Ultimate, Windows XP este cel mai potrivit pentru tine.

| Violente a răspuns:

BSOD. La tine este vorba de o incompatibilitate a driverilor, încearcă să schimbi sau să updatezi driverul plăcii video din moment ce se întamplă asta atunci cand intri intr-un joc, acolo e buleala.

De asemenea și memoriile RAM pot avea o cauza în această problemă, este recomandat trecerea leptopului pe la un service sau trimiterea la garanție, noi nu putem stimula în vreun fel problema atata timp cat nu o avem fizic in față.

Baftă și ai grjia de laptop!

| Crunchie explică (pentru Violente):

Si cum face update? am placa video ati mobility radeon 7500

| Crunchie explică (pentru Violente):

Da am incercat de acolo am descarcat am instalat da' nu se intampla nimic

| IT4Ever a răspuns:

Se numeste BSOD adica blue screen of death si cauzele pot fi multiple happy ai bagat cumva windows 7 pe el si ai sata?

| xxGhost99xx a răspuns:

Incearca sa dezinstalezi Win7 si sa treci pe XP. Aia ce iti apare e BSOD (Blue Screen of Death ) asa cum au zis si ceilalti. Recomandarea mea este sa bagi XP