Salut
Daca apar probeleme doar pe TPU este din cauza TPU, nici mie nu-mi fucntioneaza la parametri normali.
Serverele sunt depasite, dar vad ca nu-i deranjeaza, lasa tot felul de simpatici cu intrebari la fel de simaptice ca ei sa incarce serverul, si nici nu se grabesc sa upgradeze server.
Nu e de la tine, nu ai ce sa faci, eventual fumeaza.
Bafta
Domnule "SolutiiPC", parerea mea (si nu numai a mea) este ca cei ce pun intrebari pe TPU cauta un raspuns la probleme care ii framanta. Consideri ca suntem simpatici? Ei afla ca si tu esti la fel de simpatic de vreme ce ai cont pe TPU. Doresti sa scapi de "stupizi". De ce nu cauti sa-ti faci un forum unde sa aiba acces doar utilizatori de anvergura ta. Doar asa vei putea rezolva problema "simpaticilor" II BANEZI PENTRU CA AU INDRAZNEALA SA PUNA INTREBARI SIMPLE PENTRU ALTI SI COMPLICATE PENTRU EI!
Deci incerci sa instalezi din nou mozila apoi verifici conexiunea la net daca e mica adica pana in 100kb asta e problema daca nu e windowsul reinstaleaza-l si sper sa ai noroc.
Sper ca ti-am fost se ajutor!
SUCCES!
Cred ca multora li s-a intamplat asa ceva in ultimul timp!
Incearca sa citesti acest articol. http://www.romaniainternational.com/......arie-62900 Poate incearca (Firefox) sa " isi intre in mana" inainte de data stabilita!
Multumesc, insa din pacate nu pot citi articolul, imi apare mesajul -
Eroare 404 - Pagina solicitata de dumneavoastra nu a putut fi gasita pe server.
Mai poti posta o data linkul te rog?
Amazon, eBay, Facebook, Google şi alte companii ar putea să-şi suspende serviciile pentru a protesta împotriva unui proiect de lege controversat împotriva pirateriei, dezbătut în Congresul american.
Un proiect de lege american împotriva pirateriei, SOPA (Stop Online Piracy Act), i-a făcut pe reprezentanţii celor mai mari companii americane de internet din lume să ia în calcul o formă extremă de protest: suspendare serviciilor pe care le oferă. Printre aceste companii se numără Facebook, Twitter, Google, Amazon, eBay, FourSquare, Mozilla, PayPal, Wikimedia şi Google, scrie extremetech.com.
Încă nu s-a luat o decizie clară dacă această formă extremă de protest va acea loc sau nu, în condiţiile în care companiile se tem că suspendarea serviciilor va determina un val de mânie din partea utilizatorilor.
Link catre articol (greseala mea, am lasat un "." (punct) la sfarsitul link-ului)
http://www.romaniainternational.com/......arie-62900