| oldschoolrom a întrebat:

Cand intram pe pagina http://forum.computergames.ro/index.php nu aveam probleme azi dupa-amiaza iar acum imi apare: (Ce se intampla sa pot intra iar?)

Google Chrome is having trouble accessing the network.

This may be because your firewall or antivirus software wrongly thinks Google Chrome is an intruder on your computer and is blocking it from connecting to the Internet.
Allow Chrome to access the network in your firewall or antivirus settings.
If it is already listed as a program allowed to access the network, try removing it from the list and adding it again.
Error code: ERR_NETWORK_ACCESS_DENIED

8 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Folosești un antivirus de ăla ce eu îl clasez la made on vapor sa la a nu se folosi că iei țeapă, cum îi avast, norton, Esset, panda, AVG sau BidDefender.
Așa cum îți scrie si in mesaj(de știai engleză sau nu oricum este Google translate), e o chestie de configurare a firewall-ului din cauza antivirusului care ți-o restricționat accesul aplicației la internet, din motive de paranoia comerciale.
Deci adaugă excepție în firewall cu numele aplicației(google chrome), iar dacă antivirusu tău are un firewall, dezactivează-l.Probabil că drăcia de aplicație de „protecție" numită antivirus(la virușii comerciali dară) în urma update-ului o făcut asta.
Succes

| CinevaNou a răspuns (pentru DeyCj):

Si care antivirus vrei sa zici ca e bun? norman? avira? fsecure?

| oldschoolrom explică (pentru CinevaNou):

Pe tine te declar castigator, dar vrea inainte un raspuns de-al lui referitor la ce intrebare ai pus tu laughing

| DeyCj a răspuns (pentru oldschoolrom):

Se vede că mai ai multe de învățat până să pricepi cum funcționează chestiile cu calculatoarele, aplicațiile comerciale și mai ales Windows și sateliții lui.Comerț, cu scopul de a scoate banii de pe voi prin orice mijloc posibil.Dă-i funda că eu am destule și oriucum nu de asta răspund. Căci voi râdeți toti când va avertizxăm și apoi când o mușcați plângeți ca copiii sau vi ciudă că v-am avertizat.

| DeyCj a răspuns (pentru CinevaNou):

Antivirusul ești chiar tu, userul de calculator. Poate fii cel mai scump și licențiat antivirus din lume ca tot nu te va proteja de virușii reali, ci doar de cei ce îi lansează chiar ei, producătorii de antivirușii.La ăștia le zice viruși comerciali, adică „virus deosebit de periculos" care în realitate nu face nmic numa să îți încetinească calculatorul, apoi îți dă soluția prin update la acel vuris deosebit de periculos uneori pe bani că doară se poate dacă merge treba cu fraiereala.
Nu există antivirus doar mașini de scos banii de pe voi, cei ce îi folosiți.
Eu am folosit Windows Xp cu firewall-ul configurat corect, și doar 2 addon uri în browser 2 ani și nu m-am infectat(da am navigat pe net, am folosit site-uri de filme on line ce voi le clasați aiurea la virusate, etc, și nimic), iar cu un mod identic de utilizare a calculatorului cu un antivirus comercial am testat așa Avira, AVG si Avast pe rând frumos. Avira mi-o făcut calculatorul o cizmă detecta paranoia sub formă de viruși, adică fișiere infectate, fișieere ce le-amscanat cu un antivirus ce se folosește pe servere pe post de stârpitor de viruși de Windows, deci necomercial și superior celor comerciale(google it ca mi lene sa îți dau numele).Da cu ășat am reușit o devirusare ce nu am reușit s-o fac cu 4 antiviruși comerciali, deci îi rău tare nu? AVG, altu și mai bun(de aruncat la gunoi). După ce că nu îi capabil să detecteze keyliogger-ele îmi mai și face crescătorie de viruși în Pc. Funcia de șterger nu este valabilă în versiunea free.Deci numai carantina. Avast.„cel mai prost dintre proști.Cum mișcam ceva cum virus.WHa.Probabil că programatorii lui or fi fost băuți câßnd l-or creat.Deci inutil complet.Eu comand calculatorul și antivirusul nu mă comadă el pe mine.O mizerie comercială infectă la fel ca Norton pe care am avut ghinionul sa îi testez.Am străpuns un pc cu Norton instalat pe el cu un keylogger injectat într-o poză. Abntivirusul o zis că e curat la canare.Și înca avea și autorun la click pe poză.Da și mai și plătești 100-120 ROn pe așa mizerie comercială.
Mi lene să scriu ca ți-aș scrie un articol, dar oricum nu cred că merită că precis nu o să îti dai interesul sa îl clitești, deci muncesc degeaba că nu se merită efortul.

| CinevaNou a răspuns (pentru DeyCj):

Nu toti stiu sa nu dea click pe orice prostie le trece pe sub cursor, daca ar fi asa n-ar mai instala nimeni antivirus.
Din raspunsul tau se intelegea cum ca ar fi vreun antivirus mai bun decat cele enumerate. Puteai foarte bine sa le incluzi pe toate de la bun inceput.
Nici eu nu mai folosesc antivirus de 2 ani, dar inainte de asta foloseam kaspersky pe modul interactiv. Si chiar mi se parea decent, mai ales ca puteai sa-ti dai seama care e virus chiar daca nu era in baza de date. Te intreba absolut orice prostie, ii dai voie aplicatiei sa se injecteze in procesul x? ii dai voie sa acceseze situl virusclar.com? ii dai voie sa intercepteze tastele folosind un hook lowlevel? Desigur ca tot nu era potrivit pentru utilizatorul obisnuit, care habar n-are ce-s astea. Si chiar l-am testat pe unii virusi facuti de mine si se prindea de chestiile care voiau sa le faca, cateodata bloca toate actiunile dubioase pe automat, dar pe modul interactiv era cel mai sigur. Iar virusii respectivi normal ca nu existau in baza de date. Nu mai suntem in anii 80 sau 90 ca sa detectam virusii folosind doar semnatura statica.
Pana la urma l-am dezinstalat ca in fiecare versiune cerea mai multe resurse, iar la 2-3 aplicatii dubioase pe an cat analizam, nu prea se merita sa ma incetineasca toata ziua pentru asta.
Oricum e singurul antivirus caruia ii poti da exit si sa nu mai ii ramana vreun proces activ(deci 0 incetineala), destul au doar disable.

| DeyCj a răspuns (pentru CinevaNou):

Da corect. Kaspersky și eu am folosit căt am avut licența a el, adica un an.Alarme false foarte puține(maxim 2) detecții nu ca nu o avut ce detecta, daci ok, s-o meritat să îi plătesc pe cei ce l-or făcut.

| oldschoolrom explică (pentru DeyCj):

Eu folosesc Malwarebytes Anti-Malware si am rezolvat aceasta problema.