| adriancs a întrebat:

Cand intru in cs imi apare : jos putin galben si sus negru.
Si uni zic ca am luat ceva de genu Haked.
Si nu stiu ce sa fac...am cs 1.6 lant final
care a mai avut asemena problema va rog ziceti-mi. apropo e ceva din laptop nu din cs pentru ca l-am dezistalat, downloadat din nou si tot nu merge.sad

Răspuns Câştigător
| AdyNumberOne1 a răspuns:

Problema e ca cs lant final nu e bun
Mai bine scote Counter-Strike 1.6 by Scream si eu il am si imi merge foarte bine nu til l-am putut pune aici pentru ca pirateria nu e incurajata pe TPU daca vrei ste de unde sa il iei add id meu todoradi76
Sper ca te-am ajutat!big grinFunda?

8 răspunsuri:
| bv21dmy a răspuns:

Poate fi si de la hack... oricum trebuie alt cs

| Xennofull a răspuns:

Nu e de la laptotp.counter-ul lant final nu merge bine.Ia-ti Counter Strike 1.6 Bestial., sau pe cel simplu.astea merg cel mai bine.

| andreisdas23 a răspuns:

Uite aici mai multe kituri de cs foarte bune si curate: Download Counter Strike 1.6 http://cs16-download.com/

| albertoalex a răspuns:

Poate sa fie de la hack sterge hackul si dezinstaleazal si instaleazal iar daca nu ia-ti alt cs.FUNDA?

| albertoalex a răspuns:

Poate sa fie de la hack sterge hackul si dezinstaleazal si instaleazal iar daca nu ia-ti alt cs. FUNDA?

| EliXirR a răspuns:

Are dreptate Xennofull. Eu recomand Counter Strike 1.6 Carbon. E mult mai bun decat Bestial, are skinuri bune + nu face figuri. Poti downloada de pe www.rarbg.com.

| adriancs explică:

AlbertoAlex dar unde-l gasesc?

| adriancs explică:

Va multumesc all pentru tot, am rezolvat-o cu cs.Pacat ca nu pot sa va dau la toti funda.sad