| Savalaura35 a întrebat:

Cand intru pe youtube, vad unele videoclipuri ca am o imagine super smechera cu scris si emoji (ecc). Cu ce pot face si eu asta? Vreau sa ma apuc de youtube si d-asta! Adica e un program? Apropo, cu ce aplicatie pot edita vdeoclipurile de pe telefon?

3 răspunsuri:
| Filozofie a răspuns:

Pentru poza de youtube, foloseste Photoshop (oricare versiune), dar daca vrei sa pui,, tumbnail,, (pentru ca asa i se spune) trebuie sa fii partener youtube. Iar videouri pe telefon: Filmora is the best

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prima regula e sa iti verifici canalul (cu numarul de telefon, vezi tu niste tuturiale ceva despre cum sa faci asta). Apoi cand uploadezi un video, vei avea optiunea de a pune un thumbnail personalizat(thumbnail-ul e poza despre care vorbesti tu, cred). Aici ai nevoie de o poza pentru videoclip. Poti sa apelezi la altii, dar probabil te va ustura portofelul, asa ca invata sa le faci tu. Poti lua o poza din video si sa o pui, si poti scrie ceva peste ea cu paint, daca nu ai altceva. Dar mai bine descarca niste programe si invata sa le folosesti, sigur o sa iti fie de folos si mai tarziu. Cauta in Adobe, de la Adobe illustrator sau photoshop, poate chiar si flash, sau artrage daca vrei sa fii original, sau inkscape, care e gratis, si care e foarte bun.

| Savalaura35 explică:

Dar pot ss fac asta de pe telefon?