Pai si stergi istoricul pentru ce interval de timp?ca poti alege ultima ora, ultima zi, toata activitatea etc. Sau poti apasa CTRL +Shift+N ca sa deschizi incognito si sa nu mai trebuiasca sa stergi nimic?
Data viitoare foloseste incognito pentru... CTRL+SHIFT+N (shortcut). Nu iti salveaza istoricul.
Îți recomand cu căldură Firefox. Performanțele sunt cam aceleași cu Chrome, dar la nivelul intimității Firefox e cu muult superior. Mai ales dacă deschizi browserul tot timpul în navigare privată.
E foarte important să nu te conectezi cu contul google pe net, pentru că google, cel mai popular motor de căutare, tot îți salvează istoricul, doar că în cont. Poți seta sa nu salveze de aici account.google.com. Dar totusi, pot să-ți recomand și aici o alternativă 100% privată. Qwant, unul dintre motoarele de căutare private.
Pai, ia uita.te ai bifat ce vrei sa stergi si apoi ai stereș, că așa am pațit și eu...
Da,toata activitatea
Care furnizor de net?
De exemplu cei de la telekon,
sau prin ce ai tu net.ul, sunt obligați să pastreze istoricul cautărilor clienților lor o perioadă, dar, dacă nu au ordin judecătoresc, istoricul rămàne confidențial. Așa stiu eu...
Eu sunt de mult timp la Orange pe net...
Nu te panica, daca nu faci nimic ilegal, nu ai de se sa.ti faci griji, daca foloseste si alticineva calculatorul, etc., atunci este normal sa stergi istoricul, si eu il sterg (ap. nu ma uita la filme pentru adulti, dar nu imi place sa stie altcineva ce caut eu ).
Ai reusit sa stergi istoricul?