| 1Q a întrebat:

Când umblat pe telefon mi-o apărut un mesaj cum ca am câștigat un ipad 3 am dat pe el si mă dus la o pagina sa îmi aleg un premiu am ales un ipad pentru ca doar asta îl mai avea in stoc mi-o cerut sa răspund la o întrebare,cine creează ipaduri, am zis ca Apple, apoi mi-a cerut numărul de telefon, întrebarea este oare este vreo fraiereala sau e pe bune mie mi se părea destul de real, vouă vi sa întâmpla asta? Site se cheamă adserver.quizdingo.com, FUNDA

5 răspunsuri:
| Generalul a răspuns:

Daca nu te-a taxat cu nimic nu ai ce sa pierzi... Oricum, cel mai probabil functioneaza pe sistem de tombolo si daca e real concursul...

| winer98 a răspuns:

Pai dai sms iti ia 2 euro si te baga la extragere la sorti daca ai noroc castigi cu cat mai multe sms cu atat mai multe sanse e adevarat.Dar ei castiga de o mie de ori mai multt decat ipad de la cei care trimit sms. Funda?

| imale a răspuns:

Ii teapa, verifica creditul si vezi ...nu ti'o luat centi? daca ti'o luat centi, atunci inseamna ca ti s'o activat un abonament pe care trebuie sa il dezactivezi, altfel iti ia credit periodic, saptamanal sau lunar..depinde happy

| Lungoci_Maryan_1998 a răspuns:

E un virus nu mai da pe el

| XxP6N1H3RxX a răspuns:

Si eu am jucat jocul si mi-a aparut la fel ca mai are doar ipad pe stoc cred ca e fake, deci nu te risca.Sau daca vrei sa incerci incearca pe o cartela pe care nu o mai folosesti, ca sa nu ai ce pierde big grin