| strike118 a întrebat:

Cand vreau sa ma uit la un videoclip pe youtube ( indiferent de durata ) acel videoclip se seteaza automat pe calitate HD si dupa un anumit timp nu merge ( internetul meu e mai slabut, asta e ) dar daca vreau sa il setez la o calitate mai mica nu merge... ca si cand ar fi numai HD-ul. Cum pot sa fac sa ma uit din nou la videoclipuri?

Răspuns Câştigător
| Alexiuc a răspuns:

Intra la suplimente si verifica extensile vezi daca e vreo extensie ce se refera la calitatea videoclipurilor. hd plus sau high definition video si o dezactivezi si restartezi mozilla ai sa vezi ca videoclipurile nu mai sunt in HD

7 răspunsuri:
| Jipa95 a răspuns:

Si la mine atunci cand dau videolipul pe full screen se pune pe hd, n-avem ce sa-i facem asta-i youtube. Uita-te si tu la acele filmulete in modul cinema sau la vizualizare prestabilita.
Bft!

| Alexiuc a răspuns (pentru Jipa95):

Salut nu se pun ele automat e o extensie instalata in browser hd plus se numeste si de aia se pune automat pe hd orice vizionezi pe youtube.

| Jipa95 a răspuns (pentru Alexiuc):

Salut! Am Chrome, si am extensii : adblock, fvd downloander. Nu e de la extensii. Dar ar putea cumva sa fie dezactivata acea optiune, cu setarile avansate chrome, de aici : chrome://flags/#enable-instant-extended-api

| Alexiuc a răspuns (pentru Jipa95):

Pe mozilla se instaleaza o extensie atunci cand instalezi un proggram de filme sau tune up se numeste Hd plus si din cauza aia ai arata videoclipurile in format hd

| Alexiuc a răspuns:

Salut stefan ce browser folosesti? e posibil sa se fi instalat o extensie hd plus asa se numeste si iti da automat videoclipurile de pe youtube in formate hd

| strike118 explică (pentru Alexiuc):

Folosesc Mozilla Firefox. Ultima versiune. happy

| strike118 explică (pentru Alexiuc):

M-am uitat dar imi zice ca nu am nicio extensie... nimic. In orice caz, funda fiindca m-ai ajutat cel mai mult.

| Alexiuc a răspuns (pentru strike118):

Intra la suplimente si verifica extensile vezi daca e vreo extensie ce se refera la calitatea videoclipurilor. hd plus sau high definition video si o dezactivezi si restartezi mozilla ai sa vezi ca videoclipurile nu mai sunt in HD