Daca crezi in teoria evolutionista, prima data prima data a aparut gaina cum si alte animale datorate unor modificări produse în generaţii succesive.
Gaina clar. Dumnezeu, Creatorul a creat animalele, si omul si apoi ele s-au reprodus.Doar Dumnezeu nu a creat un ou mai inainte
Poate au fost simultan.si oul si gaina (din cate stiu eu este o intrebare fara raspuns).
Gândeşte logic! Au evoluat speciile încetul cu încetul, până când dintr-un ou a ieşit o găină mai mutant, tot aşa câteva sute de ani, până când un mamifer 99. 9999999999999999% găină a făcut un ou din care a ieşit o găină 100%. Na bă, deci acum zi tu, ce a fost primul/a?
Eu cred ca oul a fost facut de un dinozaur(terodactil) si accidental s-a facut o gaina
Oul
Oul pentru. ca putea fi facut si de alt cineva nu numai de gaina...intrebarea trebuie pusa: cine a ost primul : gaina sau oul de gaina?
Religia spune ca gaina a fost prima deoarece Dumnezeu a creat animalele cate doua din fiecare care sau inmultit.
Normal ca oul pentru ca daca nu era oul nu era gaina
Cheia la aceasta intrebare este faptul ca materialul genteic la aniamle nu se schimba.Prin urmare gaina trebuia sa existe ca embrion in ou.