Ti-a schimbat parola la provider. Nu trebuie sa sune el. L-a pus pe altcineva sa sune.
La User Name si la parola trebuie sa fii foarte atent la minuscule si la majuscule, fiindca au cod digital diferit si nu recunoaste serverul, daca codul este gresit!
Recomand sa scrii amandoua in setarile router-ului, cu optiunea de reconectare automata!
Pai suna-l pe proprietar sa-ti dea datele sa suni tu la RDS, ca doar de aia ii platesti chirie, sa iti asigure dotarile cu care ti-a lasat casa. Nu o mai fi platit el netu daca abonamentul e pe numele lui, si l-au taiat.
Nu se schimba useru si pasul automat.
Ideea e ca tv ul merge, daca nu il platea, cred ca nici tv nu aveam?
Nu! Poate plati TV dar nu internetul, sunt separate abonamentele.
Da asta zic si eu?
Si de ce nu suni la rds sa intrebi la general ce inseamna eroarea 651?! Intrebi la general ce inseamna, ca nu conteaza cine ai fi ca si client.
Sau uite si aici:
https://www.computerblog.ro/......-rezolvare
Scrie acolo, cauze posibile pentru eroarea 651:
– problemă strict a furnizorului RCS RDS și nu există rezolvare pînă nu vorbiți cu ei;
– eroare software pe computer – driver de la placa de rețea sau modem sau cablul care face conexiunea;
– lipsesc niște setări și aici se poate rezolva cumva
Ba da, am la rds si TV si internet. Dar eu platesc pe tot anul odata tot.
Si daca vine pe aceiasi factura, dar platesti doar TV, iti taie netul, sau invers, adica iti taie ce nu platesti.
Si daca factura vine la proprietar, ce stim noi daca a platit netul sau nu?!
Eu i-am dat mai sus posibile cauze la eroarea aia, sa verifice.
Da, pai ce rost are sa platesc lunar? Tot suma aia e, ce, nu poti strange un 800 lei an sa platesti totodata?! Si net si TV sa zicem.
Da, daca nu platesti factura toata adioa toate, insa nu stim, poate a platit o luna factura toata si dupa aia a renuntat la net, si urmatoarea factura a venit doar cu TV.
Pai am calculat bine 67, ca, cam atat costa abonamentul TV cu grila cea mai buna + net de 300 Mbit/s, adica 800 lei pe an.
Eu dau 960 pentru ca am si HBO si inca trei programe de filme, dar fara astea, dau 800, si pe luna vine 67.
Si oricum daca nu reusesti sa economisesti 800 lei pe an ca sa platesti abonamentul chiar daca platesti luna de luna pana atunci, inseamna ca sal ala e praf de mic.
Anonymus100 întreabă: