Buna!
In primul rand sa verifici daca acelea sunt baterii sau acumulatori, pentru ca doar acumulatorii se pot incarca, bateriile nu. Pe urma verifica daca le-ai pus corect in aparat, exact cum e desenat (probabil pe capacelul de la baterii) adica sa respecti + si -. O alta problema ar putea fi chiar acumulatorii, am patit-o si eu, i-am lasat 16 ore la incarcat si cand i-am bagat nu erau incarcate, desi erau noi. Uite un sfat : acumulatorii, inainte de a-i incarca trebuie formatati, majoritatea aparatelor digitale au functie de formatare. Si, iar important, trebuie incarcati ca si bateriile telefonice, de 3 ori la rand la maxim etc etc.
Ce poti tu sa faci acum e:
1.Sa verifici acumulatorii la orice alt aparat sa vezi daca sunt incarcati;
2.Verifici locasul de la baterii, poate au oxidat contactele sau poate chiar au ruginit. Sa nu te mire, pentru ca nu stii cat a stat aparatul in magazin sau poate l-ai tinut tu undeva la umezeala. Daca nu rezolvi nimic, inseamna ca are aparatul ceva, mergi cu el la magazin daca e in garantie.
Sper ca ti-am fost de folos.
Succes!
Eu cred ca bateriile alea sunt baterii simple, ci nu acumulatori reincarcabili. Ai noroc ca nu au luat foc. Mergi la un magazin de electronice si cumpara acumulatori potriviti.
Pai... pot fi bateriile de vina. Incearca altele sau o fi de vina paratul. Dar cred ca mai mult cauza sunt bateriile
AvalohAlyn întreabă: