Eu am si vreau sa spun ca sunt multumita de el. Chiar e un telefon bun. Netu` iti mananca din baterie daca nu inchizi conexiunea dupa ce ai terminat de cautat ce vroiai. Pe mine, bateria, daca il folosesc excesiv, cu internetu` deschis si muzica, ma tine 2 zile. Insa daca nu am internetu` deschis si`l folosesc moderat ma tine si 4-5 zile :d. Ecranul este bun. Touchu`l merge foarte bine, raspunde rapid la comenzi. Pozele ies f bine pentru o camera cu 3 mpx. Si muzica de altfel se aude tare si clar. Eu il recomand . E un telefon inteligent. :d. Sper ca ti-am fost de ajutor >; d< Fundita?;; )
Este un telefon grozav : bateria, la început nu tine prea mult dar cu timpul se reglează, merge foarte bine iar mărimea ecranului este mai mare decât pare la televizor pozele ies destul de bine la fel și filmările iar muzica nu foarte excelent pe boxa proprie dar minunat la caști. Plus sa nu uitam ca e un telefon android, perfect pentru un adolescent. Ecranul se vede minunat. Si eu ți-l recomand deși iți la început nu o sa ți se para cine știe ce dacă ai mai avut Smartphone dar cu timpul o sa te surprindă.
Buna, am eu un astfel de telefon.Eu unul sunt multumit de el:bateria tine cat trebuie, are foarte multe aplicatii, pozele sunt foarte bune iar calitatea auzului este excelenta.Eu ti-l recomand, dar (eu) cred ca ceea ce ii strica este ca nu poate suporta jocuri HD(gen: Assasin's Creed HD, Dungeon Hunter etc.)
bianca1 întreabă: