Depinde la ce vrei sa le folosesti.
Pentru telefon, castile wireless sunt superioare dpdv al sunetului, pentru ca au putere mai mare decat alea pe cablu, si redau mai ok frecventele. Dispun si de functii in plus, cum ar fi controlul volumului/redarii sau noise canceling.
Pentru PC si telefon Mufa Jack 3.5mm
Daca la pc nu ai bluetooth, pica din schema castile wireless, pentru ca alea se conecteaza prin bluetooth.
Daca vrei sa mearga cu jack 3, 5mm, poti opta pentru niste casti over the ear. Eu am astea, si sunt foarte echilibrate dpdv al sunetului, se aud clar si placut: https://altex.ro/......MDRZX110B/
Alt nume bun ar fi JVC.
La telefon am o pereche de JBL Tune 210 cu mufa jack 3, 5mm, sunt mediocre, nu prea au bass. Am cumparat recent o pereche de casti wireless Huawei Freebuds 5i, au sunet puternic/clar si noise canceling bun, dar greu gasesti o aplicatie android care sa redea muzica la adevarata ei valoare. Abia pe aplicatiile de radio online + posturi cu renume, cum ar fi Kiss fm, am sunetul de nivelul castilor, in rest suna prea plat, fara evidenta in bass si inalte. Si am schimbat ceva aplicatii, cu tot cu EQ. Nici aplicatia Huawei nu prea le seteaza suficient.
Domeniul audio este tratat foarte superficial in prezent, astia din IT nu prea se pricep la asta.
Multumesc1
Ai incercat AIMP?
Si eu am niste casti wireless de la Huawei, Freebuds SE2, model ieftin, si se aud chiar decent prin AIMP.
Motivul ar fi codecurile actualizate la zi, spre deosebire de alte aplicatii.
Doar pe Windows am folosit, o sa-l caut si pe telefon, merci.
Printre review-uri am citit ca 5i-urile sunt un pic mai dezamagitoare pentru cei care vin de pe modelele vechi de Freebuds, deci e posibil sa se auda mai bine ale tale.
Majoritatea căștilor wireless de PC se pot folosi și cu fir când nu mai au baterie. Încearcă căștile de la aqirys, eu am aqirys andromeda și merg la fel de bine după 2 ani. Pot sa le folosesc wireless daca te termină bateria le bag pe cablu.
Supremejordannike2004 întreabă: