Parerile sunt impartite:
PS3 (impreuna cu xBox) este cea mai recomandata "unealta" de gaming pentru cei ce au mult timp de pierdut, insa ai nevoie de bani in plus pentru jocuri care sa se ridice la capacitatea lui, deoarece asta va fi singurul lucru pe care il vei face pe PS3: gaming, gaming si iar gaming!
Daca vrei sa faci si altceva pe langa gaming si nici nu ai mult timp liber de "frecat banana", o tableta este recomandata, pe langa un bonus foarte important: mobilitatea, chiar daca nu gasesti in magazinul de aplicatii toate jocurile pe care le gasesti pe PS3!
Ce sa mai spun de faptul ca iti poti cumpara o tableta performanta (iPad Air, Galaxy Tab 3, etc.) la un pret mai mic decat PS3!
Concluzia: mai potrivita ar fi o tableta, vei mult mai multumit!
De exemplu, eu vreau pana in luna iunie sa strang bani pentru un Samsung Galaxy Tab 3 de 7 inci (799 de lei in Carrefour)!
Alege PlayStation3 e foarte bun de fapt e cel mai bun te poti juca orice joc til poti moda e mai bine...si dupa te poti juca orice joc.Nu uita mai intai jocurile noi apar pe ps3 si xbox deci PS3 e mai bun eu am si e super nu te poti plictisi daca il modezi apare un joc nou ti.l descarci
Păi depinde ce-ți trebuie. De exemplu dacă ai un PC de gaming nu are rost sa cumperi un PS 3. Tableta este mai versatilă, și te poti și juca pe ea. La pretul unui PS 3 se mai adauga si jocurile care nu sunt prea ieftine. Baftă!
Ma gandesc si eu sa imi modez PS4 cand se va putea pentru ca acum nu e vreo optiune si mai ales e in garantie, nu zic ca astept sa o desfac pentru vopsire. Tableta n-are niciun rost ai PC ala e suficient consola merita desigur.
Depinde,daca ai pc bun, nu e nevoie de ps3 pe o tableta poti face mai multe si la banii de ps3 iti iei o tableta buna! daca calatoresti mult o tableta e foarte buna.