| daηă a întrebat:

Care credeti ca este cea mai haioasa intrebare de pe TPU?

Răspuns Câştigător
| M.madallina a răspuns:

Si haioasa si stupida in acelasi timp:''cine are id-ul lui hannah montana?''sau toate intrebariile si raspunsuriile de genul ''ce sa fac ca sa ma culc cu justin bieber?'',''oare pot sa fiu iubita lui justin bieber?'',''oare sunt destul de draguta pentru a fii iubita lu justin bieber?''. mor de ras cand le vadlaughing

8 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Aceastahee hee

| katalyn27 a răspuns:

Ce legatura are intrebarea asta cu tehnologia?,
mai bine nici nu va dati cu pararea despre cea mai haioasa intrebare, persoana care a pus acea intrebare se va simti prost, jenat, etc daca nu ai o intrebare calumea nu intreba, sau macar pune la categoria potrivita.

| Fluffy a răspuns:

Vreau sa cresc rame de gradina in beci pentru a le putea vinde. Imi puteti spune daca ramele de gradina au nevoie de aer sau e suficient sa le pun pe ciment?

| IrinaAndreea a răspuns:

Cele de genul: "Cine vrea funda dar imi da si el mie?". straight face

| Fluffy a răspuns:

Asta e de acum 3 minute:Sall am o intrebare: Am 11 ani si cam merg cu bicicleta pe strada am voie?

| M.madallina a răspuns:

Sau @bianca21(10 ani, abia impliniti) care ne intreaba cum sa-l convinga pe taicasu sa ii ia placa de indreptat parullaughing)

| daηă explică:

@katalyn27 daca nu-ti place intrebarea dc ai raspuns. am pus la tehnologie ca n-am avut la ce altceva sa puntongue

du-te si uitate la intrebarile tale pan te doare capu
daca tot is asa de perfecte

| ghineanamaria a răspuns:

Asta care intraba daca e posibil sa-ti inghete creierul daca manaci multa inghetata uite:http://www.tpu.ro/......inghetata/

Întrebări similare