@onutzu "Un aparat de vidat creierul" asa ceva exista deja , l-au descoperit blondele dar a fost confiscat de politisti.
Pai ce sa zic, masina care merge pe apa (si nu ma refer la vapor, care foloseste pe post de combustibil apa) si se poate. Pana acum catva timp apa se despartea in H si O prin hidroliza. De curand s-a descoperit o metoda de despartire a apei in H si O unde acest hidrogen va avea o putere de ardere mai mare decat motorina din ziua de azi. Si daca se va putea face un astfel de motor va fi super bine, apa nu polueaza, apa este aproape "infinita", 1386 mil. km cubi, si nu va costa aproape nimic alimentarea masinii.
@l0rre -> sa zbori, ok.
Invizibilitate = hartuire + ca s-ar inventa imediat dupa si aparate radar, deci nu prea ajungi nicaieri.
Iar sa citesti ganduri.pai eu zic ca deja poti, nu-ti trebuie niciun aparat pentru asa ceva. Eu cred in telepatie, chiar sustin ca exista.
Cei bine nu stiu care va fi dar iti spun care as vrea sa fie... ei bine asa vrea sa fie un implinitor de dorinte stiu suna ciudat dar asta as vrea sa fie
marcel_5462 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
alexandrahvf întreabă: