anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care din următoarele firme e mai bună : WD Elements sau Seagate?

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Cel putin in domeniul hatd disk-urilor, cele WD s-au dovedit mai fiabile.
Cu Seagate am intalnit mau multe probleme.

| sierra1 a răspuns:

Amândouă au produse premium, medii sau de "budget" așa că n-ai ce compara, sunt cam pe acolo, ambele

| relian a răspuns:

Mai buna e Seagate,Dar deja is depasiti, acum nu se mai folosesc HDD poate doara in RO,, eu pe aici pe unde sunt nu am mai vazut hdd la calculator, dar probabil cele ieftine mai folosesc pentru ca sunt f multe HDD in stocuri, milioane si nu se vrea sa se arunce.

Deci nbrandurile ce arati tu is cam pe dinafara laughing altii au facut SSD, astia se pare ca s-au lasat de meserie laughing

| NLS a răspuns:

Ambele sunt ok.
Am avut peste 10 hdd uri Seagate din 2001 pana acum.
Unul singur s-a defectat, si unul nu a functionat de la inceput bine, dar oricum am realizat ca am comandat gresit, avea doar 5900rpm, si l am returnat.

Fratele meu a avut un WD Black, caruia dupa 3 ani i s-a stricat sectorul de boot, si e mai fierbinte de felul lui, insa functioneaza si acum, dupa 11 ani, pentru depozitare.

Eu mi-am luat Seagate Exos, sunt galagioase, dar merg perfect, sunt gama premium de la Seagate.
Tot bune sunt si Baracuda Pro.

| Lukasssz a răspuns:

Wd

| flixbuster a răspuns:

Western Digital si Seagate sunt ambele firme cu experienta indelungata in productia de storage.

Are mai mult sens sa compari doua produse de la cele doua firme.

| dinaprilie a răspuns:

WD