I5 2500 k deci varianta 4, deoarece in jocuri are un raport calitate/pret superior lui i7 2600k. daca dispui de multi bani, alege varianta 2 sau 3, care sunt identice! eu as opta pentru i5!
Nici unul toate sunt de tot... zi-mi ce buget ai si pentru ce vrei sa folosesti pc...
Da, din punct de vedere ram si procesor 2, 3 exceleaza dar au o placa video integrata adica nu iti va merge nici un joc aparut in 2011.
2 si 3 desi sunt acelasi lucru. au placa video HD de cel putin 1GB DDR4 desi tu nu ai specificat asta. Procesorul Intel i7 este superb, functioneaza la valori inalte fara probleme. Hardul de 500GB iti ofera spatiu suficient pentru majoritatea jocurilor nou=aparute. Cu toate ca e mai scump decat un i5, nu vei avea de regretat. De obicei, un computer nou este o investitie pentru maxim 2-3 ani, iar asta inseamna ca trebuie sa stii cu ce vei face fata in urmatorii 2-3 ani asupra jocurilor care vor tot aparea.
Te pricepi la calculatoare cum se pricepe bunica la programare.
Ce ma enerveaza cand toti prostii dau sfaturi.
Daca tu joci mario si solitare pe pc tine-ti rasp pentru tine.
Deci ce ai enumerat sunt penale rau. In primul rand cand vrei sa cumperi un pc pentru jocuri te uiti la placa video nicidecum la restul componentelor care nu conteaza daca e i3 sau i7 nu vei simti nicio diferenta. Placa video trebuie sa fie minim de 1gb pe 256biti si sa aiba ddr3 sau ddr5. Restul componentelor nu conteaza. Ramul se poate upgrada oricand.
Hdd vezi sa fie minim 2Tb diferenta intre 500gb si 2000gb e de pana in 20-30 lei.
Majoritatea jocurilor au 10-20gb, deci daca tii si kitu si jocu cu cateva jocuri ai umplut hdd. filmele au si ele 7-25gb.
Du-te si vinde gogoshi altora... aici nu-i de tine. joaca-te mai bine cu piscoturile tale
Daca ai stii macar 5% informatica din ce stiu eu ar fi ceva, in afara sa te joci toata ziua pe calc nu cred ca stii! Rumega in liniste!
Fetita cu piscoturile...stai calm ca nu esti tu geniu "bip". TPU e un site pe care pui intrebari pentru a ti se raspunde nu pentru a se batea joc de tine dar daca a sa e moda hai sa imi bat si eu joc de tine : Radeon HD4850 este o placa de 256bit de 1GB dar asta nu inseamna ca poti juca jocuri precum BlackOps. Si se vede cat de multe stii despre calculatoare daca zici ca nu sunt diferente intre i3(dual-core) si i7(quad-core mai exact six-core)