Este o eroare temporara de la Yahoo, se fac schimbari majore in e-mail.
Raspuns de la Yahoo -> Echipa noastră de Engineering în prezent investighează problema, și ne-am propus să fie corectate cât mai curând posibil aceste erori. Vă rugăm să ne permiteti 3-7 zile pentru a rezolva această problemă.
Yahoo Team!
Salut!
Am vazut si eu asta, se modifica ceva in mail, cred ca maine ii va da drumul.
Ai schimbat degeaba parola.
Nu-ti face griji!
Si cand ma gandesc ca aveam o parola usoara,pe care o tastam usor de pe telefon,iar acum am una complicata,pe care o tastez mai greu pe telefon,fiindca acum yahoo nu mai permite vad parole slabe,usoare, ci vrea si cu majuscule si cu litere mici, de-o sa ma chinui pe touchscreen la telefon sa o tastez, dar acum faptul e consumat, asta e...
Nu mi-au dat drumul la contul de email nici azi, si au trecut mai bine de 40 de ore de cand face la fel. Daca ma mai tine mult, o sa renunt la yahoo si imi voi face adrese de email pe alte retele, poate or fi mai seriosi.
Nu sunt eu de vina!
In sfarsit si-a revenit, dupa doua zile! Credeam ca-mi iau adio de la acel email, dar problema era ca sant logat pe multe site-uri de pe acea adresa, plus ca la cateva am trimis sms-uri cu plata si nu stiu daca mergea sa schimb adresa.
Hiroshi întreabă: