Salut,
Eu iti recomand cu caldura Huawei P8 Lite. Intamplarea face ca un coleg sa-l aiba, m-am "jucat" si eu pe el si este un telefon foarte rapid, face poze foarte bune (cu amandoua camere) si are o rezolutie buna: http://profitshare.ro/l/2892096
Salut, eu zic ca Huawei pentru ca are carcteristici mai bune cu ar fi procesorul cu 8 nucleie fata de Samsung cu 4
8 atomi? Ge-ni-tal!
Procesorul este unul octacore adica are 8 nucleie
Ma rog jigniri de genul asta sunt pentru cei cu o categorie sociala inferioara fata de a mea asa ca nu imi pun mintea ca sa stii si tu procesoarele au nucleie pot fi :single-core cu un atom dual-core cu 2 quad -core cu patru octa-core cu 8
Ce jignire? Ce categorie sociala? Hai, lamureste-ne, doctore! Cumva esti tovarasul Ponta? Sau progenitura lui Dragnea? TU AI HABAR CE E ALA ATOM?
Da am, nu sunt nici Ponta nici Dragnea sunt un om educat documenteazate mai bine si dupa vorbeste incerca sa te lamuresti
Daca nu esti din domeniu mai bine taci!
Si care dintre telefoanele astea avea procesor Intel ma rog?
Nici unul dar ca sa iti faci o idee despre ce este un procesor si cum functioneaza
Du-te si te culca, poate miine ai sens.
Maine* tot eu sa ma culc?
Sens nu are ce spui tu dar ma rog in fine cel mai inteligent cedeaza primul lista utilizotori ignorati asa ca te la-s sa vorbesti singur.
Ma rog daca vorbesti singur inseamna ca ai probleme, poate afli si tu ce este un procesor si cum functioneaza
Un procesor e format din mai multe NUCLEE. Atomul e cea mai mică particulă ce caracterizează un element chimic. Intel Atom e un model de procesor care poate avea doua sau patru NUCLEE. Nu exista nici un procesor care sa aiba mai multi atomi in sensul de 2-4-8 cum ai zis tu mai sus. INTELIGENTULE!
KodrutZ cred ca ai nevoie de ochelari, ma rog cu jignirile ti-am mai spus cum sta treaba macar eu stiu sa scriu corect cuvantul maine in fine de proverbul " cine spune ala e?", ai auzit?
Chiar daca ai dreptate asta iti permite sa jignesti?, nu ai primit parte de o educatie? vorbeste singur ca e grava treaba!