Sunt brand-uri "românești"! Și ambele sunt petarde!
Dacă nu ai bani mulți mergi la un magazin care vinde laptop-uri refubished. Cumperi ceva de firmă și ai 6-8 luni garanție!
Vezi că la Flanco au în perioada asta oferte destul de bune la laptop-uri până în 1000 lei. Poate găsești la ei ceva ce ți se potrivește!
Fiind romanesti, ar trebui sa fie la fel. Dar, nu.
Am avut un telefon Myria din prima serie, cand nici nu stiam ca e romanesc. Mergea mai bine decat samsungurile. Mergea, pentru ca l-am pierdut ca prostul. Mi-a cazut din buzunar. Insa, nu stiu cum sunt cele de acum.
Am avut tableta Allview. Imi venea sa dau cu ea de toti peretii de cate ori o deschideam. Cred ca nimic nu merge mai prost. Bateria m-a lasat dupa un an. Fiind in garantie, am dus-o la service. Fix la 2 ani cand a iesit din garantie, s-a umflat asa de tare intr-o zi incat am crezut ca-mi explodeaza in casa. Si nu voi mai lua ceva Allview niciodata.
Pe lângă calitatea îndoielnică, nici măcar nu sunt atât de românești, adică ambele sunt fabricate în China și sunt doar inscripționate și vândute de cele 2 companii românești. Cred ca găsești variante mai bu e pe piața, în același buget.
Nu am avut niciodata si nici nu am auzit, dar iti pot spune ca laptopul nu se cumpara dupa brand, ci dupa specificatii si cat de bine sunt optimizate ( bottlenecking % cat mai mic, si asa mai departe )
anonim_4396 întreabă: