| robi77 a întrebat:

Care e cea mai buna firma de laptopuri?/funda

Răspuns Câştigător
| D4ny4WIN a răspuns:

"leptope", mai? sau laptopuri?
si oare care sa fie cea mai buna firma?
normal ca HP-u, si Dell-u

8 răspunsuri:
| laptopnews a răspuns:

Toate laptop-urile sunt bune pe activitatile pentru care au fost concepute! Daca vrei sa iti cumperi un laptop, ideal ar fi sa ne spui care e bugetul maxim de care dispui si la ce vrei sa il folosesti! Succes!

| GeosBIOS a răspuns:

Dell-ul, atat in ce priveste performantele cat si legat de posibilitatea de a aduce modificari ulterioare laptop-ului.

Dar si pretul este pe masura.

De asemenea, vezi Alienware o firma subsidiara Dell-ului.

| N0kia a răspuns:

HP

| Annim a răspuns:

-_- Bă laughing,, chiar daca as sti nu ti-as spune asa o adresare nu merita nici un raspuns serios. Have a nice day

| Adryanna2000 a răspuns:

1.In aceasta comunitate unita toti ne tratam cu respect ( nu cu '' ba '')
2. Daca vrei sa faci sondaje de opinie trebuie sa mentionezi formula ''dupa parerea voastra'' pentru a nu starni controverse
3. Unde ai vazut tu ca se scrie'' leptope''. Exprimarea corecta este '' laptop-uri'' pentru ca este un cuvant strain.

| Eoop23 a răspuns:

Eu zic ca cea mai buna firma este Acer, Asus, Dell-u, HP-u.

| costinyo a răspuns:

Salut, printre cele mai bune firme de laptop-uri sunt: Sony Vaio / Apple. Isi respecta calitatea materialului din care sunt facute design atragator iar caracteristicile pot varia in functie de model. Acestea sunt clasele inalte de laptop-uri, clasele de mijloc sunt Asus, HP, Toshiba, Fujitsu Siemens iar clasa de jos dupa parerea mea este Acer care ofera cantitate mare la o calitate poate inferioara (ma refer la materialele din care sunt facute laptopurile si modul de racire etc.). De aceea si preturile sunt un pic mai mici la laptopurile Acer. Mentionez ca asta e parerea mea.

| Dragos2013 a răspuns:

Hp

Întrebări similare