Inainte foloseam internet ex. si nu mi-a placut, mergea greu.
Acum folosesc mozilla si e ok/
Dupa parerea mea... cel mai bun e google chrome...si mai fol si explorer cateodata
1 - internet explorer - de la versiunile 8 in sus e un browser ok
2 - firefox - cel mai customizabil browser
3 - google chrome - un browser cu un look deosebit si care prinde la fraieri chiar din aceasta cauza
4 - opera - cel mai rapid browser dar foarte putin custumizabil browser
La astea mai adaug eu numarul 5 si anume Safari - browserul de la Apple, cel mai futurist, un look mult mai deosebit, dar care mananca resurse cat un counter strike.
Opera opera opera is super multumita de el mai ales ca ai casutele alea unde iti pui ce adresa vrei
Sincer pentru filme cel mai bun e mozilla din cate am observat si nu sunt singura care spune asta. Dar eu navighez mai mult cu Google Chrome
Kisses:*
Internet ex. merge greu da mozzila firefox e superrrrrrrrrrrr are teme foarte multe... opera nu folosesc iar google chrome laganește
Google chrome si opera. sunt destul de fast. Mozilla e super incet la mine. si urasc internet explorer.
Eu folesesc google chrome, il am deceva timp si imi place mai mult decat internet explorer sau mozila.
Nu folosesc niciuna din ele, ci folosesc Chrominum, tot de la Google, a fost leaked de pe un site.
Nu avea kit de instalare asa ca i-am luat exe-ul si i-am facut shortcut iar folderul l-am pus in Program Files
Am Windows 7
Vin cu un raspuns de la unul mai priceput la asa ceva.
internet explorere nu face deloc minuni, nu iti protejeaza datele, parolele, etc. e usor ca un hacker sa afle datele tale personale.
google chrome. nu prea este un browser, bun, este cel mai slab din dpdv al protectiei, desi cand trebuie sa te loghezi undeva aduce foarte bine numele si parola singur.
opera. opera este cel mai folosit, are si acele taburi ajutatoare.
mozila este cel mai bun! poate salva multe siteuri in memorie, fara mult spatiu ocupat, plus ca, la fiecare download, scaneaza datele, cu antivirusul propriu al mozzilei. pe langa asta, este cel mai sigur dpdv al protectiei de date,.
SexAndDrugs întreabă:
Grigore1239 întreabă:
daηă întreabă:
Andrei1124 întreabă: