Stiu ca Avastul merge gratis (versiunea free).
https://www.avast.com/
Legat de cel mai bun... si Windows Defender este suficient, ca doar nu descarci orice dubiosenie de pe internet :D
Cunosc pe cineva care a scos manele de pe site-uri rusesti si a pupat ransomware cu criptarea fisierelor.
Si de ce ar scoate cineva manele de pe site-uri rusesti
''pai numa colo am gasit. ce e ala converter online, eu asa scot de cand le stiu. Fa si tu windows-ul ala si nu mai intreba atatea.''
Asa asa
Tot ce e bun si gratis/foarte ieftin e pe siteurile rusesti Acu ca mai dai de ceva virusi e riscul meseriei.
Antivirusurile sunt cam degeaba, mai indicat e folosirea siteurilor Online free scan.
Hitman Pro si MalwareBytes. Amandoua au si trial, si is si pe bani. Free nu recomand
Vrei calitate la pret moca, ceea ce nu prea se poate.
Singurul care e cat de cat in cerinte este Avast-ul, e bun, e moca.
Un antivirus extrem de bun e Malwarebytes dar e trial.
Daca nu descarci tot felul de tampenii de pe net si nu accesezi toate site-urile dubioase apasand ca un frenetic pe reclame si Windows Defender face o treaba decenta, mai ales ca nu te afecteaza tare la resurse. Nu uita ca cel mai bun "antivirus" este bunul simt.
Free e avast si NUMAI avast
eu personal folosesc Avast, chiar vs chestii piratate, am trei motive: 1. e foarte bun 2. nu ma lasa in kuru gol cand licenta piratata expira (si expira la un moment dat) 3. isi face update-uri la program, nu numai la semnaturile de virusi (cel piratat NU poate sa faca asta pentru ca si-ar pierde crack-ul)
iar Avira e imbecil, l-am testat la un moment dat cu un troian, NU l-a vazut binemercic, dat fiind faptul ca la momentul respectiv aveam main-ul troianului (puteam genera, configura, samd adica il controlam complet) mi-am permis sa il instalez in sistem cu Avira total activ, si a mers fara nici o problema, deci NU te sfatuiesc sa pui Avira, si mi se pare incredibil ca unii recomanda asa o imbecilitate
Tu ai vrea calitate premium pe gratis pratic... plateste si o sa ai protectie maxima?
Dooolce întreabă: