| ReignForest a întrebat:

Care e cel mai bun antivirus care să găsească viruși? Vreau unul ca să îl descarc în varianta fără 30 zile.

14 răspunsuri:
| Lucian4 a răspuns:

Microsoft defender

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Stiu ca Avastul merge gratis (versiunea free).
https://www.avast.com/

Legat de cel mai bun... si Windows Defender este suficient, ca doar nu descarci orice dubiosenie de pe internet :D

| Wr3nch a răspuns (pentru DoarBogdan):

Cunosc pe cineva care a scos manele de pe site-uri rusesti si a pupat ransomware cu criptarea fisierelor.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Wr3nch):

Si de ce ar scoate cineva manele de pe site-uri rusesti laughing

| Wr3nch a răspuns (pentru DoarBogdan):

''pai numa colo am gasit. ce e ala converter online, eu asa scot de cand le stiu. Fa si tu windows-ul ala si nu mai intreba atatea.''

| DoarBogdan a răspuns (pentru Wr3nch):

Asa asa laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru DoarBogdan):

Tot ce e bun si gratis/foarte ieftin e pe siteurile rusestihappy Acu ca mai dai de ceva virusi e riscul meseriei.
Antivirusurile sunt cam degeaba, mai indicat e folosirea siteurilor Online free scan.

| Wr3nch a răspuns:

Hitman Pro si MalwareBytes. Amandoua au si trial, si is si pe bani. Free nu recomandlaughing

| PainTech a răspuns:

Vrei calitate la pret moca, ceea ce nu prea se poate.

Singurul care e cat de cat in cerinte este Avast-ul, e bun, e moca.

Un antivirus extrem de bun e Malwarebytes dar e trial.

Daca nu descarci tot felul de tampenii de pe net si nu accesezi toate site-urile dubioase apasand ca un frenetic pe reclame si Windows Defender face o treaba decenta, mai ales ca nu te afecteaza tare la resurse. Nu uita ca cel mai bun "antivirus" este bunul simt.

| Balalau95 a răspuns:

Free e avast si NUMAI avast

eu personal folosesc Avast, chiar vs chestii piratate, am trei motive: 1. e foarte bun 2. nu ma lasa in kuru gol cand licenta piratata expira (si expira la un moment dat) 3. isi face update-uri la program, nu numai la semnaturile de virusi (cel piratat NU poate sa faca asta pentru ca si-ar pierde crack-ul)

iar Avira e imbecil, l-am testat la un moment dat cu un troian, NU l-a vazut binemercic, dat fiind faptul ca la momentul respectiv aveam main-ul troianului (puteam genera, configura, samd adica il controlam complet) mi-am permis sa il instalez in sistem cu Avira total activ, si a mers fara nici o problema, deci NU te sfatuiesc sa pui Avira, si mi se pare incredibil ca unii recomanda asa o imbecilitate

| NuCitescNotificari a răspuns:

Avira

| vladionut94 a răspuns:

Tu ai vrea calitate premium pe gratis pratic... plateste si o sa ai protectie maxima?

| ShadowLoleris a răspuns:

Eset și Bitdefender sunt cele mai bune!