anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cel mai bun Browser?
Doar cunoscatorii si argumentati si de ce...
(am windows 7ultimate)

8 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Nu exista asa ceva ca "cel mai bun browser", este ca si cum ai spune ca exista un cel mai bun sistem de operare.

Daca tie iti place windows de exemplu, iti pot da o gramada de motive de ce linux este mai bun, dar in acelasi timp iti pot da alte motive pentru care de fapt windows este mai bun, si tot asa.

Daca te iei dupa statistici, la ora actuala, firefox este cel mai bun.

Dar "cel mai bun browser" ar fi acela care iti satisface nevoile. Eu unul prefer firefox din mai multe motive, in primul rand e suficient de rapid pentru mine si in al doilea rand sistemul de "bookmarks", adica felul in care salvezi site-urile si le sortezi mi se pare mai bun pentru nevoile mele decat cel de la google chrome.

Nu exista un cel mai bun browser. Cum am zis, daca ai chef sa te iei dupa statistici, esti liber sa cauti pe net, o sa vezi ca la ora actuala firefox este cel mai bun, si imediat dupa el este chrome.

| doctorandus a răspuns (pentru MenInShadow):

Corect, eu folosesc Chrome si Firefox, dar in scopuri diferite: Firefox cu mai multe pluginuri de securitate si JavaScript dezactivat pe majoritatea websiteurilor si Chrome cand vreau sa vad un website fara astfel de restrictii (bineinteles, dupa ce am capatat incredere ca ar fi sigur).

| 愛日本 a răspuns:

Chrome.Imi place ca de fiecare data cand folosesc un pc sau laptop nou,ma loghez pe el si le am pe toate,conturi,parole,tema, personalizari, bookmarks sie simplu de folosit, arata bine si e mai rapid ca Opera, parerea mea.

| Userrr a răspuns:

Eu unul folosesc google chrome de cand ma stiu, are un design interesant si placut ochiului, nu se blocheaza, nu imi face figuri si consider ca e mult mai bun decat mozila/internet explorer/opera, cu ele pur si simplu nu ma inteleg.

| Zaygon a răspuns:

Chrome pentru ca sunt logat cu contul de google in browser si cu acelasi cont si pe telefon si am acces la istoric, marcaje, parole, etc + folosesc functia desktop la distanta de la google(controlez pc-ul cu telefonul).

| toleagiulia a răspuns:

Eu folosesc Chrome si este cel mai bun, este rapid, cautarile sunt perfecte, totul e perfect! nu vad viata pe net fara el!

| Soka577 a răspuns:

Salutare eu ti-as face o lista:
Pt.pc-uri mai slabe:Opera
Pt.pc-uri ceva mai bune:Google chrome
Si pentru pc-uri foarte bune:Mozilla Firefox
sper ca ti-am fost de ajutor

| SideClickFTW a răspuns:

Pai fiecare e bun dar depinde din ce perspectiva privest.
Chrome: cea mai buna securitate dar privacy-ul e questionable.
Firefox: securitate asa si asa dar privacy-ul e incontestabil(ei au lucrat si la proiectul TOR deci...)
Opera: opera este facut pentru viteza.
Sper ca te-am ajutat