Eu folosesc internet explorer 9! Niciodata nu m-a dezamagit!
Parerea mea, a ramas cel mai bun!
Bună! Chrome este cel mai rapid browser web, ca să funcționeze cât mai bine elimini cât mai multe extensii (cum sunt și toolbar-urile) : chrome://extensions/, dacă poți chiar toate, mai ștergi istoricul și memoria Cache. Eu folosesc Safari, merge bine, are în plus și o interfață drăguță. Poți lua limita lățimii de bandă, rulând gpedit.msc mergi la Administrative Tools, Network, Qos Packet Scheduler, limit Reservable bandwidth, dai enable și pui valoarea 0, apply și OK. P.S. Pentru browsere și alte programe gratuite nu te chinui să le iei de pe net și să le instalezi, pur și simplu folosește www.ninite.com și alegi ce vrei de acolo. Sper că ți-s utile informațiile!
Cel mai bun si mai rapid cica ar fi Chromium. Eu prefer Firefox pentru ca este mai practic (poate m-am obisnuit eu cu el)
Nu mai folosesc nici Chrome, nici Mozila....Folosesc Comodo Dragon e la fel ca Chrome si merge perfect
Pai eu folosesc Mozila. mi se pare mai usor. de folosit si mai practic..Si sa-ti zic cv candva si eu eram innebunit si cautam in disperare pe internet cel mai bun broswer, dar totul conteaza de viteza,, la net..Pt ca uni o sa zica chorne, alti,, Chromium.eu te-as recomanda Mozila.
E open source.
Cei pasionati de informatica, si care nu cer niciun ban pentru munca lor (pentru ca o fac din pasiune, nu in scopul obtinerii de profit). La randu lor au prelucrat tot un nucleu gratis;)
http://en.wikipedia.org/wiki/Chromium_%28web_browser%29
Pai nu poti fura, tocmai d-aia au si facut-o cei de la Google Ca nu se pot face plangeri impotriva lor
Unde ai vazut tu ca Google face Chromium?
Ce intelegi tu din fraza de mai jos? :
''Chromium is the open source web browser project from which Google Chrome draws its source code''
Poti sa crezi ce vrei. Ti-am explicat ce inseamna open source (daca vrei, poti sa utilizezi cu incredere google pentru mai multe informatii). Nu am nici timp nici chef de discutii contradictorii (daca tu ai, gaseste-ti alti parteneri cu care sa-ti pierzi timpul)
Toate cele bune.
Open source nu este a lui Google. Nu este a nimanui, ca d-aia e Open Source.
Imagineaza-ti apa de la cismeaua din parc. E a cuiva? Nu, e direct de pe conducta si fiecare este liber sa o ia acasa in bidoane si s-o faca ceai/cafea s.a.m.d
Google a luat apa de la cismea si si-a facut un ceai. Dar la baza tot cu apa de cismea e facut. D-aia nici nu poate cere bani pe Google Chrome.