Ochelarii 3D merg numai la tv 3D sau monitor 3D. Cei polarizati vin cu un filtru care asigura o longevitate mai mare fata de ceilalti fara filtru colorati. Poate sa fie si colorati cu filtru.
Ba nu, ochelarii 3D clasici funcționează cu orice monitor (sau chiar și poză) care e modificată în 3D, adică e colorată cu roșu și verde. Merge 3D pe monitorul meu, tocmai folosesc (am testat și pe alte monitoare LCD/LED).
Dar tot nu mi-ai răspuns, cei polarizanți (sau oricare din perechile de ochelari de mai sus) funcționează și cu un monitor normal? Adică cei colorați (roșu-cian și verde-magenta am încercat eu) funcționează cu orice fel de ecran fiindcă se bazează pe „jocul" culorilor lentilelor. Cei polarizanți sunt gri-transparenți și folosesc altă tehnologie. Dacă aș da 30 de lei pe ei aș vedea în 3D după ce aș activa 3D Vision cu nVidia, sau i-aș cumpăra degeaba?
Merg si aia polarizati fara probleme
OK, mersi. Tu ai clar răspunsul câștigător, dar ar trebui să testez și eu ochelarii.
Mie mi-au mers bine
Și cât de clar se vede? Adică dacă las 15% Depth (default) voi vedea toate obiectele clare? Adică să nu văd dublu. Și vezi toate culorile cu ei? Adică că ai mei văd prea mult roșu/verde.
Aia ieftini vad la nivel mediu, cu cat e mai scump cu atat e marca mai buna si se vad mai bine
Deci acei Hama cu 30 de lei ar fi mai buni decât setul de 5 ochelari... Poți face un test pentru mine? Am căutat poze 3D pe Google, iar poza asta e un exemplu în care văd dublu cu ochelarii mei: http://www.consolegames.ro/......3c49f3.jpg
Mă refer la vârful sticlei, mai văd dopul ca o umbră verde în stânga. Dacă ai acum (sau zilele acestea) ochelarii 3D polarizanți, te uiți dacă se vede clar întreaga imagine?
Nu vad imaginea dar cei polarizati vad destul de aproape in 3D si clar numai ca acum nu prea am timp de ei pentru ca stau de obicei cand ma joc la PS4.
OK. Când ai vreme încearcă ochelarii pe imagine. Nu mă grăbesc să-i cumpăr fiindcă vreau mai întâi să văd care sunt mai buni. Deci, ca idee, acei Hama ar fi ok (claritate foarte mare)?