Ai auzit de cerere si oferta? Marile industrii producatoare dupa lucrul asta se ghideaza chiar daca cererea vine din partea copiilor de 10-20 de ani! Nu este pentru mine tipul asta de tehnologie desi imi place dar nu m-as vedea de exemplu in autobuz cu o tableta 3D uitandu-ma la un film 3D cu casti wireless de tipul 7+1 :D
http://www.b1.ro/......18942.html
...si desi am iPhone nu m-as vedea folosind asta subtire cat o scobitoare http://youtu.be/lzsBwnv_dAg
In legatura cu procesoarele aici am evoluat I7 de acum 3 ani nu se mai compara cu I7 de anul trecut! A aparut Intel Core I7 2nd generation Sandy Bridge(a treia arhitectura complet noua lansata de Intel). Evoluam si imbatranim mai repede :D
Pe vremea mea http://i.imgur.com/vpY71.jpg
Legat de link, e adevarat cu mici probleme, nu am avut nici ipad dar nici grija zilei de maine. Nu mi-am mai scos bicicleta de la naftalina de vreo 7 ani nimeni nu mai vrea sa iasa cu bicicleta la o plimbare, o fi din comoditate?, ori din cauza vremurilor in care traim, in care nu mai avem timp de nimic? legat de apa nici nu mai stiu ce gust are apa de la robinet
Revenind la subiect, ma amuza la culmea cand vad atatia copii / adolescenti in metrou care se bucura enorm de telefoanele lor touch screen, a devenit o moda in metrou ca fiecare sa-si etaleze telefoanele chiar daca merg si o statie.
Iar pe aia care ii vad citind carti in metrou nu i-am inteles niciodata, cum poti sa intelegi ceva din cartea aia citind 5 randuri intre 2 statii in zgomotul infernal produs de calatori, telefoane, metrou, etc?
Tot ce vezi in metrou,autobuze, tramvaie, troleibuze si aici ma refer la inteligentii astia care citesc, este numai asa ca sa vezi tu ce carte citesc ei si cat de docti sunt si mai este (de fapt s-a dezvoltat) ''efectul de turma'' ->sa-mi cumpar si eu ca am vazut la vecinu ca are sau in metrou, nu conteaza ce o sa-mi cumpar ca de...doar nu o sa si citesc ceea ce cumpar (carti), e de ajuns sa fiu si eu in turma! Si ca tot ai adus vorba de metrou, am vazut cersetori cu iPhone . A ajuns de ras iPhone!
Referitor la ''bicla'' -> trebuie sa iasa cineva cu tine ca sa dai o tura cu ea? e cumva... efectul ala de turma? Si apa...bea apa sa vezi ce buna este cateodata!
Offtopic
sa mergi pe bicicleta pana in parc sigur te calca o masina.
sa o pui in masina pana in parc, zice lumea ca-s nebuna fitoasa.
sa cobori cu bicla la metrou se uita lumea la tine ca la urs. + ca trebuie sa o cobori atatea trepte.
Mai ramane varianta sa te duci in parc si sa inchiriezi o bicla cu buletinu.
In provincie sau la tara beau apa de la robinet sau fantana, dar in Bucuresti in niciun caz.
Asta e riscul daca stai in Bucuresti si nu in provincie!
Pentru că lumea le cumpără. Nu ştiu de ce, dar le place să se laude că au ei telefon nu ştiu de care, deşi e ceva mai mult decât stupid, adică dacă e s-o luăm aşa, motivul principal pentru care oamenii îşi cumpără telefoane este (sau cel puţin, ar trebui să fie) să vorbească cu persoanele aflate la distanţă, nu ca să joace Angry Birds, cum ai spus şi tu, sau pentru alte fiţe.
Şi uite că m-ai făcut să stau şi să mă întreb de ce mi-am schimbat totuşi şi eu telefonul, că aveam unul destul de bun şi înainte, doar că nu avea căşti universale ca cel pe care îl am acum, nu avea o cameră la fel de bună şi nu avea nici touch screen. Cred că efectul de turmă acţionează mereu, fără nici măcar să-ţi dai seama.
Singurul motiv pentru care mi-am luat unul a fost ca aveam nevoie sa citesc anumite mailuri, care contineau pdf sau word, excel, si au display mare ( ma refer la cele touchscreen) in rest nu stiu la ce ai putea folosi performantele unui telefon.
Corectare nu te joci numai angry birds si te joci si fruit ninja in fine raspunsul la intrearea ta este fac telefoane si tablete mai peformante decat laptopurile pentru ca oameni au nevoie de ceva mai mic dacat un laptot incat sal poata lua oriunde si nu sunt doasr ca se te joci cum zici tu sunt oameni care chiar lucreaza pe telefoane sau tablete acum intelegi?
Raspunsul tau m-a facut sa rad, in primul rand eu merg spre 30 de ani, mi s-a parut ca ai explicat ca pentru prosti. In al doilea rand orice om intreg la cap si cu anumita varsta nu foloseste un smartphone pentru a lucra. Daca am face un sondaj cine detin astfel de produse iti zic eu ca sunt folosite de copii de pana in 20 maxim 25 de ani, doar de fite si pentru facebook.
Eu detin un touchscreen si nu-l folosesc decat sa vb cu el si atat. Tot cel qwerty il folosesc pentru mesaje, mailuri. Explica-mi si mie cum lucrezi tu pe un tuchscreen de ultima generati? Folosesti cumva autocad, photoshop sau alte programe?